Heelgen :)

nääämen tjena!
 
Har ingen tid för detta just nu men jag snabbar ihop ett inlägg så jag kan hoppa i säng sen med smått och gott och bra på tv.
 
Veckan startade ju bra.. not. Sjukhus besök och skit trista nyheter så raka bajs på det!
 
Jonas kom hem Onsdag. Haha så det blev inte mycket jobb för han heller.
(Han kom hem bara för att han "behövdes" , fast jag bad honom inte)
 
... föresten, när Jonas kom hem så hade han med sig en hel kasse med saker han hade köpt till mig. Massa godis (bara sånt jag gillar) och triss lotter och en lite orkidé blomma. Har ju sett dom på maxi och tyckt att dom är så himla söta, hade inte en aning om innan att det fanns så små orkidéer. Söt va?  
Och ja, jag vann på en triss lott. 
 
Och ja, det kan jag säga att det var totalt jävla onödigt att han kom hem. Fy fan . Jag blir så himla trött på det här nu så jag, ja .. jag vet inte vad. Det ska fan gå vägen, när dom säger att det SKA GÅ VÄGEN då ska det fan GÅ VÄGEN OCKSÅ!! Det här är inte så jävla roligt. Jag tänker på både det ena och det andra och i mitt huvud just nu så är det inte bra helt enkelt.
 
Man kan inte dra ut på det såhär, det kan inte sluta bra. Jag hoppas ialf. inte att det slutar illa. Men gör det de, ja då har jag lagen på min sida. Det borde jag ha . För det här är ju inget beslut jag tagit, det har dom tagit åt mig. Inte det första men dom andra ...
 
Det handlar om min hälsa ffs!! 
 
Sen i Fredags var vi med Miranda till Tandvårdsspecialisten. Hon går ju där i "skola" för att hon sen ska kunna klara av att laga en tand hon har hål i . Och hör och häpna, hon var så himla duktig att jag bara gapa och stirra med dom största ögonen. Det tog kanske 5 minuter, sen var hon klar. Hon skulle bara hälsa, lyssna och sätta sig i stolen själv, ligga i stolen, gapa och sen ingenting mer. Jo, titta i leksakslådan och få en leksak, men sen var vi klara och fick en ny tid. Så himla stolt jag är över Miranda, riktigt stolt över min dotter.. det känns bra.
Sen var vi med Linus till BVC, haha ja.. full fart hela fredagen. Och där gick det också bra. Han växer och allt ser prima fisken ut . 
 
jaja, helgen i övrigt har varit lugn. Vi satte igång och slipade klart i vårat sovrum som ska tapetseras. Så det kan bli tapetserat i helgen. Och hallen ska tapetseras om, några våder. SEN äntligen så är det klart. Då kan jag få börja möblera och sätta upp lite skit på väggar och sådär. 
 
... mm nu tog min lust slut på att skriva. Så god natt allihopa..
Nu ska jag kasta ut hunden, leta lite i kylskåpet, släcka ner, ta ut linserna, ta på glasögon, slänga av mig kläderna, hämta vatten, slå på tvn och glo i sängen på The vampire diaries :)
 
herrå.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback