on the floor.


Vilken dag.

Tror vi spenderade 5 timmar inne i stan. Jag sprang till varenda carlings butik för att hitta mina jeans i MIN storlek. Jag fann dom i en av typ 3 butiker. Till min fasa ... efter all svett och klimakterie allmänt humör så upptäckte jag att storlek 25 satt som en påse potatis. Då var 26orna mycket bättre, mer tighta och bra.. dom i storlek 25 satt lösare =/

wth ?!

Men men, jag gav upp och tänkte att jag går väl till Gina och letar upp dom svarta jeans i storlek 27.

TROR NI DET FANNS???

nej!!

Men då till det sjuka där HAHAHAHA igår provade jag storlek 26, och på dom fick jag inte ens i närheten av att få igen knappen på. Så jag testade väl ett par i 28 eftersom det inte fanns 27. Men dom var tok för stora. Så jag slängde ur mig till jojo

Hämta ett par fan i 26 då!!

Tror ni dom passa?

JA!!

how sick is that.

Ja, så det bidde dom ialf. Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., on the floor. och lite saker till ... haha kunde ju inte motstå en ring jag blev "påtvingad"

Jocke såg skapligt uttråkad ut också så vi förde oss till la´baguett och åt. och sen kom fille dit en sväng och joina oss.

Hittade även numera min ÄLSKLINGS butik. Etage!

Där hade dom båååtar, stora segel båååtar!!! oooh, me want soo bad!! och en massa annat fint jag bara ville roffa åt mig Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., on the floor. ååh.

Får bli nån annan gång. Båtarna var inte så himla dyra faktiskt. Mellan 2-600 kr ca. Inte så farligt.

Sen drog jojo och jag och jocke gled runt lite mer, efter glass och diverse.

Sitter nu på golvet här hemma, har flyttat min byrå in till sovrummet igen, och tatt ut tv bänken jag hade där inne. Shit vad konstigt det blev nu att ha tvn så lågt ner haha :D men det blev nog bättre.

Ska till Tina om en timma typ. Så ska väl hoppa in i duschen så hon slipper känna min shopping-svett-lukt haha

Puss!!


Nattuggla.


Herregud vad länge jag blev kvar hos Tina igår. Haha shiiiet.

Vi stannade utanför henne på en rök efter att hon stängt shell. Men följer med henne upp och glor på BB , sneglar senare på klockan och bah

Shiit, klockan är 02.23 (eller nåt) haha inge kul alls att ta sig hem då precis, det är ju ändå en bit hem ifrån henne.

But not for longe ;)

Åkte ju inlines dit, men fick ta hennes cykel hem haha för hon ska ju ändå ta med den till nya lägenheten, så var hon värsta smart och kom på att JAG kunde ju ta den . Awesome.

nu är jockiboi vaken ialf. ... vi ska in till örebro och shoppa lite, träffa jojo likaväl {#}

Se om jag får med mig ett par jeans hem.

 

 


Levis!!!


Ett bara MÅSTE ha !!

Bus.


Införskaffade ju ett par nya skor igen Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Bus

here they are.

{#}

Det andra är turkiiisch yogurt med gubbar och flingor.


Nya jeans.

Sitter i soffan och lyssnar lite på musik.{#}

Har varit en toppen dag verkligen.

Jag startade dagen ialf. med att ta en promenad ner till Tina. Hon hade haf Tila hos sig över natten.. dessvärre haha så fick jag ett sms av henne

"kiss och bajs på vita mattan. Dags att komma och hämta henne nu"

Haha va söt. Närå, men på med kläder och tralla ner. Var ju riktigt skönt ändå. Även fast mina ögon kändes myycket tunga.

Btw... Hulken on the tv ;) hihi

Sen tvätta jag och grejja lite här hemma. Drog iväg till stan på lite shopping med Mamma och lillebror.

HITTADE INTE ETT PISS

är på jakt efter ett linne VAD SOM HELST men det ska vara stort vid armhålan så det går längre ner så man visar bhn eller (som i mitt fall) Tattuering{#} Men jag hittar ju inget !!

eller jo, hittade faktiskt ett, men hade hellre velat haft den i storlek xs . Får se om jag köper linnet innan helgen ialf. om jag tar mig in dit. Hittade ialf. ett par snygga jeans på gina som jag måste ha. Såklart fanns dom inte i min storlek.

Provade även dom nya Levis jeansen. Oh jeeesus vad dom satt som pungen i näven. helt perfekt!! Men är nu ute efter svarta jeans och inte blåa... men jag blev så skapligt sugen på dom där levisarna {#}

Köpte mig en svart liten jacka ialf. och ett läppstift (som jag iofs. tyckte var lite för rött) men vad vet jag. jag är väl bara ovan. men det blir nog snyggare efter en hårdare sminkning och brunare ansikte {#}

Köpt fot salva också till mina stackars små hälar som är spruckna och fula. Tror faktiskt att den verkligen fungerar {#}

Längtar nu till lördag. Grilla käk och ha det mys hemma hos Tina @ her new place, next to me{#} Göra iordning oss och dricka lite... sen HOFFMAESTRO!

nej, nu ska jag dricka upp min vitamin, glo lite på hulken... dra på mig inlines och häva mig ut till tina på shell!

hej!


Jag är inte din leksak.


Hur många gånger ska man glömma och förlåta?

För mig kan en chans räcka på rak arm. Det beror helt på situationen. Men nånting jag inte accepterar är att bli behandlad som en leksak, en docka som du kan säga vad du vill till, lägga undan och sen ta fram när du helst vill. Det finns en anledning att det kallas "Leksak" för din leksak är din, och du gör vad du vill med den.

Sen när vi kommer till människor.

Är det inte mänskligt att behandla någon annan på sånt vis. Man kommer inte och går hur som helst, och man säger inte vad som helst heller. Det sårar och gör ont, man tröttnar och vill bara att det tar slut.

Sen är ju många idioter som ändå står där och tillåter att bli behandlad som någons docka. Så det är ju upp till var och en.

När någon säger att man inte längre kan vara tillsammans för att den andre mådde bättre innan man började ses. Det tar jag som ett avslut. Dags att lägga locket på. No more liksom.

Och sen då få motsattsen dagen efter.... Där kommer dockspelet in i bilden.

jag stampar och blir frustrerad! jag är fan inte din jä*la docka som du kan komma och gå till hur som helst, jag är en människa där jag har känslor och faktiskt blir sårad och förvirrad!

Nu har det gått för lång tid med enbart skit om just ingenting. Men där tog jag allvaret på avslutet. Så gör det du med. And leave me alone.

Vart hittar jag dessa idioter?!

Börjar överväga att det är jag som förvandlar dom till idioter haha

i guess i cant handle my powers...

 


det är sol sol sol och vi har sol sol sol


En Fredag med bara vaaarm sol och mysigheter.

Haft en kanon dag verkligen!   Även fast min gårdags kväll inte var så livlig (eller ok, lite livlig blev den allt) men tar man det cool lugnt så blir morgon dagen perfekt. Vilket min blev Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., det är sol sol sol och vi har sol sol sol

Åt lite frukost, duscha och åkte med mamma till marieberg. Jag hade i uppdrag att handla :

Present åt Jonas (han fyller på Måndag)

Påsk-must + sill + lätt öl

jag hade en sak jag skulle titta på åt Jonas. Men hittade ingen som föll mig i smak riktigt, men jag fann lite andra saker istället som var mycket bättre och sötare hihi Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., det är sol sol sol och vi har sol sol sol

Han fyller ju på Måndag, men vill nog ge honom det redan imorgon istället. Vad gör det liksom Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., det är sol sol sol och vi har sol sol sol vill bara göra honom glad. Så hoppas han blir det och allt var bra.

Sen åkte vi hem ialf. och Jonas ringde (vaknat till liv) så han kom förbi sen och åt lite med oss. Tina var redan hemma hos mig och hade rastat Tila och fixat sig själv lite. Eftersom solen var i topp så tyckte jag en hel dag ute passade perfekt, så vi gick ut till en lekpark och satte oss. Mys {#}

Just nu sitter jag ensam... Jonas har gått hem. För Tina ska sova här. Men fu, blev så tråkigt nu när Jonas gick ...  får höra lite med Tina igen tror jag och se om hon inte kan sova hos någon annan. Det kan hon säkert. Får la se... hon kommer hit strax.

har skickat han lite söta ecards .. hoppas bara dom gick in{#}

Hämtade ut nya skor idag hahaha  har jag fått sko-mani tro ?

Svin snygga och helt oanvända. Perfekta! Härliga att gå i också var dom. Svarta pumps och med guld kjedjor. Me like!

Köpte även en cykel korg till Miranda, vad glad hon blev  Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., det är sol sol sol och vi har sol sol sol skulle direkt ut och cykla.

Känner mig lite trött redan. Ska nog ringa Malin och sen se om jag får säng sällskap av någon eller ensam. Ska ialf. sätta mig på ballen , för det är ju rätt skönt ute än. och ändå med stjärnor på himmelen.

så,  .. puss hej!

aaa men just... Haha, fick ju rusa in och gömma jonas present påsar som låg i köket när han klampade in :O haha så jaa, den ska jag ju roa mig att göra iordning Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., det är sol sol sol och vi har sol sol sol åååh så skoj, så fint det kommer bli! hihi


Parkhäng och godis regn!


Varit typ den mest underbaraste dagen idag Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Parkhäng och godis regn! Det var sooligt, varmt och gossigt!! mmmmums, det gillar vi.

Jag och Miranda ringde pappa och tvinga med han ut för att gå och handla "lite" påsk-godis. Miranda tog sin cykel såklart. Och pappa Systemet (otippat)

Efter att ha trängts med alla andra hullliganer med godis plocket så blev jag sugen på att köpa en dricka när vi ändå var där. Ååååh vilken fin färg, havs blå och det är en FESTIS! Aldrig sett, så den köpte vi.... banan/guava .. mumms. Blev inte blå om tungan heller för den delen så det var ju kanoners.

Sen käka vi lite mat jag och Miranda. Glodde på Step up 2 the streets på tvn.

ja...

sen har vi i stortsett varit ute hela dagen. Jag tog på mig mina inlines, droppa mobilen hemma och så for vi ut och satte oss i en park där miranda lekte i ty 1 1/2 timma. Och jag glassa i solen. As bra combo.

Tinis var här också, droppa av lite saker. Ja, hon bor väl här nåndag i helgen stumpan Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Parkhäng och godis regn! gav henne en nyckel också. Tur att det finns snälla människor va? Man ställer väl upp när man behövs. Sånt bör man om man är en bra vän!

Nu sover lilla pluttisen, blev rätt sent men vi har ju haft en kanon dag så why not. Vi tittade på

JA!! min såå älskade favorit.... Charlie st. Cloud.{#} Miranda tycker om den lika mycket som jag. Haha vi båda sucktar efter zac .{#}

Imorgon, fredag. Vet inte alls vad vi ska hitta på...   Vet ialf. att vi måste dra iväg och handla en back med påsk-must och lätt öl och så vare nåt mer ?   Vi ska ju till syrran min och fira påsk. Kommer bli great. Vi har redan handlat godis och ett påskägg till Miranda, ett skinande rosa ägg ville hon ha. Haha men godiset blev nog mer än vad ägget fyller {#}

Kunde ha fått lite film sällskap här ikväll, men jag känner verlkligen att jag är super trött och inte kommer vara speciellt "hääng-out social"

Men tanken var fin Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Parkhäng och godis regn!

.... ooh, hämta ut nya skor imorgon!

Herrå alla goingar !!


Shooooes!


Söta skor va {#}

Hur söta som helst nu när solen tittat fram (hallelujah) Inte värst hög klack heller för den delen.

Storlek 37 ?! helt otroligt. Hur kan man växa en ½ cm bara sådär? Har alltid (för det mesta) storlek 36. Men nu kan jag knappt ha mina tidigare skor . Vilket gör mig sååå ledsen {#} ... dessa är i 37. Helt sjukt ju.


Akut Tisdag!


Rubriker kan man bara inte skriva det första man gör... har jag kommit på.. haha vilken bra info va!

Kan ialf. börja med att förbanna mig över att jag varit så smart och slarvat bort min internet dosa!!!!!{#} Hur kan det bara försvinna?! Spårlöst borta är den.. helt otroligt.

Var lite förbannad över det på förmiddagen då jag hade en massa och göra .. så klanta jag till det. Sucka, drog mig lite i håret och så klädde jag på mig och gick ut istället. Tog en glass med Tina{#} .... dock kasta hon sin på gatan. what-a-waste {#}

Efter att ha kastat ut onödiga pengar på den glassen så la hon onödiga pengar på lite skit ifrån pizzan istället. Samma sak där, kasta halva i påsen hahaha

Roliga är att.... Vi blir grannar om 2 veckor {#} Jätte synd för övrigt varför hon flyttar IGEN men skit i det. VI BLIR GRANNAR!!! woooho

För övrigt så har jag umgåtts med Mamma och min söta lillebror. Fick åka akut in till skoaffären och köpa skor till Miranda då hon tydligen bara ägde 1 par vettiga spring skor. Hon har verkligen vuxit ur alla sina skor. Shit pommes!

Men vi hittade två par jätte fina skor. Dock köpte vi bara ena paret då hon nu behövde mer ute skor och inga fin skor. Hon blev så stolt så {#}

.... även Mamma gjorde ett kap {#}

Nej, mycket och göra och så lite tid. Har lite skit att skriva på datorn (passar på när Miranda halv somnar i soffan) sen blire ballen tror jag.

Tjoflöjten.


Måndag kväll



Ny duschad och ny skrubbad.

Ja, jag BUSade i lördags kväll. Dock blev jag fan inte ens brun, förns jag vakna upp dagen efter :D haha what-a-geek.

Sol sol och massa sol idag Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Måndag kväll dock har jag bara fått sett den nån timma idag då jag haft annat för mig... haha jätte viktiga saker NOT men jo, jag har städat och tvättat. ALLT utom o diska. fast iofs. det gjorde jag ju senare på dagen. Eftersom Fredrik (Mirandas pappa) kom förbi med kyckling och potatis sallad... mmmumms... hade redan ätit men visst fick jag ner nån bit.

Mådde inte illa eller nåt dåligt alls idag utav min pencilin. {#}

Bara 8 dagar kvar.

Påsk i helgen och vi ska ut till min syster då (enligt facebook är jag skyldig henne ett godis fyllt påsk-ägg) haha men det är även hon åt mig {#} vilka nördar vi är, vi båda missa varandras inlägg om det.

"Om ditt syskon ej läser det här inom 15 min så är han/hon skyldig dig ett fullt påsk-ägg med godis"

Tänker inte skriva ner några tråkigheter, men det har varit en massa tråkigheter och tjabbel.... men ialf.

fick veta idag att Jonas skrev på ett jobb för england idag, 6 månader.  Och ja, det känns väl inte toppen precis. 3-4 månader KAN vara okej, men alltså 6 månader. To loong Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Måndag kväll Det är liksom halva året ju!!!    Jag visste ju om det här (dock inte 6 mån.) och jag tänkte väl först att det kan väl gå med 3-4 mån. jag kan ju alltid ta ett flyg till england och spendera en helg där, det funkar ju liksom. Varannan helg då såklart.

Fan vad jag typ aldrig kommer se honom.  ... det är sjukt.

nej, nu börjar det snart nåt bra på tv jag vill se. Ska även ringelinga Malin och se om hon lever.

herrå!


Måndag pigg!

Tvätta städa och kasta lite skräp. Min Måndag.

Sen lite tid framför datorn med fakturor och skit. Not a busy day :P

Ska ialf. tvätta mina vita tyg skor som jag tydligen fortfarande får skavsår utav även fast dom köptes förra sommaren och användes fliiiitigt

ja gud ja, haha dom skorna väcker minnen Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Måndag Pigg! 2010 var min bästa sommar.

men 2011 ska bli ännu bättre!

Var faktiskt och spendera lite tid med min kära telefon vän Malin i Lördags. Dock kom jag dit väldigt sent då hon hade tagit en power nap. Men inte var jag bitter för det. Hon ringde mig vid 22 tiden och då var jag typ redan påväg till henne faktiskt haha

Jag har tagit första cidern vid 18 tiden, kurat ner mig i soffan och glott på Vampire Diaries. Sen blev det en till och sedan en till... och en till påväg till Malin. Fast jag hade faktiskt övervägt och TÄNKT att gå till Jonas innan Malin ringde mig när jag nästan precis hade stigit ut. Men vänd på klacken och hämta sista cidern och gå till Malin. Det var de jag gjorde.

Malin hade bara handlat vin (vi skulle ju bara umgås och mys dricka) men fy vad hon höll på att kräkas av det där vinet haha och jag förstår henne, vin är inte direkt min grej längre. Blä!  Nä men så vi tog på oss och gick till statiol. Köpte Cider (alkoholfri) och cips, haha sen satte vi oss på bänken utanför och käka och rökte. Haha vad små vi kände oss Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Måndag Pigg!

bah : Vad gjorde ni i Lördags kväll?

eeh, vi gick till statiol och köpte cips och cider, satte oss på bänken utanför och rökte. Sen fram till 12 så gick vi hem :D

närå men sen så träffa jag Ness en sväng haha .. helt sjukt.

Det kom även två killar hem till Malin sen på natte tiden . Den ena hade sagt i telefon till Malin att han visste vem jag var. (scaaaary) visste att jag hade barn och tattuering här och där... blev lite skrämd där. Men sen väl när dom kom så kände jag ju igen en utav dom:

- ja men dig känner ju jag igen, du känner Nicklas va ?

- menar du Klodner?

- Ja, ja men precis. Han. För du visste vem jag var va?

Haha och det var ju inte ens han som sagt att han kände mig, utav det var den andre haha xD Men han hade bara skojat, (glott på facebook) What-a-geek .

aa känner du klodner väl eller?

hehe eeh, njae.. asså vi.. umgicks förra sommaren.

Malin: ja asså hon har varit med honom.

Ja ja men precis. vi umgicks förra sommaren

HAHAHAHA

yeah yeah .. sen kom ness,(eller ja, innan) vi gick till sibylla. Men det var stängt. Och även statiol. Så ..  sen spela vi bara kortspel.

Och jag blev blond också haha {#} skrämde skiten ur jonas, för han trodde verkligen på att det var sant. Haha jag kan vara rätt övertygande ibland .

But its not real Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Måndag Pigg!

nej, hej svejs!


"Nattuggla"


Kan väl inte kalla mig natt uggla än riktigt, men jag är way uppe längre än vad jag brukar orka Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., "Nattuggla" 22 brukar vara min sleepie time. meeeeen skit i det.

Så, vad har hänt?

Jag har fått min mens!! wooho {#} den var efterlängtad (bara 1 månad försen)?

Jag har urininfektion fortfarande. Hatar verkligen kumlas vårdcentral!! Usö is the shit {#} dom skrev ut mig ett recept, eftersom  bip bip bip kumla vårdcentral aldrig gjorde det. Men jag känner att det lättat nu på smärtan. Jag tryckte verkligen i mig 3 alvedon varje kväll så jag skulle slippa ha sån smärta. Jag hade en hemsk helg av smärta. Men nu har jag inte haft ont.

Var och grilla hos min syster i lördags, Jonas följde med {#} det var riktigt trevligt. Vi var där hela dagen, käka och busa runt.

Var hos min käre vän ness igår också. Han har nu äntligen flyttat och flugit ur boet haha      Men han bodde riktigt fint, fått iordning en hel del så det var ju kul och se. Hade typ förväntat mig en soffa och tv typ bara men det var ju guld. Sen var ju robin markus där, samma gamla gäng som förra året . Det var kul med lite omväxling, dom är ju ändå så roliga.

Vi titta på hot shots 2, så behöver jag säga mer ? haha

Dock blev det lite sent, kom hem 1.30 ... hade några missade samtal ifrån både jonas och Tina. Det var lite Fail.

Idag så hämtade jag miranda ifrån dagis idag då hennes pappa har lite konstiga tider på jobbet, men det passade perfekt. Jojo min älskade bästan vän kom hit och vi gick ut för o köpa glass. Var ju så hiimla fint väder idag. Varmt och super härligt verkligen :D loooove it.

Nej... nu måste jag gå in i badrummet och sen lägga mig med en bok . Smsa Jonas lite mer... om han inte somnat?

Vill ha torsdags mys nu ju.

HAHAHA tvätta idag också...


Pain in my back!


Varit regn idag och lite halv skummt väder.              Vill ha sommar värme och bikini!

(jag förra året, midsommar of course)

Fy bubblan vad ont i ryggen jag har Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Pain in my back! var ju tidigare lite nervös om att det kunde vara något allvarligt då jag hade smärta i ryggen, och i samband då med urininfektionen som jag har (två dagar kvar) men nu verkar det ha avtagit faktiskt. *Hoppas*

Men nu har jag såndär rygg ont som man kan få om man sovit i en för mjuk säng. Ska jag behöva köpa en ny eller? Hur ofta ska man köpa säng? Så gammal är den inte, typ 2-3 år eller nåt...

any who

Skulle verkligen behöva massage, for real!

Har nyss skalat en apelsin åt Miranda som hon ska ta med sig till dagis. Dom ska till skogen imorgon Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Pain in my back!

....atchOO!!

Fattar inte denna .. nysa? Dammsög ju och damma och torka golvena här i lördags. Och här går jag och s .... hm..

inte är det väl pollen? .. inte POLLEN?! ÄR DET POLLEN???!!!!!{#}

Ja, jag är allergisk mot pollen (och typ 100 saker till) Men pollen brukar jag bara känna av FAKTISKT varannat år. Undra om jag hade det förra året?

Lagade Mirandas Cykel idag, o boy vad hon blev glad Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Pain in my back! Vi behöver dock öva lite mer på det där med balansen. Men snart så ska hon kunna dra iväg själv på cykeln utan att jag håller i Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Pain in my back! uj så stor hon börjar bli {#}

nu fick jag lite brain stop. Ska nog ta och dricka mitt thé och.. ja just, glo på en film Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Pain in my back!


Love!


Min enda lilla kärlek just nu

Tila{#}

... och killar tycker vi kvinnor är komplicerade?

oj oj vilken twist jag är i just nu, eller lättare beskrivet, Berg och Dalbana!

Känner mig lite tjock ikväll, så jag tänker inte dra några långa rader nu. Känner att om jag gör det så kommer det bli en hel del och det vill jag ju inte .

För ingen kommer förstå något utav alla dom raderna anyway so... im gonna skip that Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Love!

Har det jätte fint här hemma. Fick nya tapeter (efter en miss) men det blev hur bra som helst. Älskar mitt sovrum speciellt mycket. Och min lilla plutt Mirandas rum blev ju dock fel... men hon tyckte om tapeten så det var ju ett plus .

Helgen var väl sisådär. Både bra och dålig. Men det är nog mitt egna fel att den blev som den blev... jag kunde ju ha gjort annat än att sitta på röven hos någon som ändå knappt pratade med mig {#} fast nu pratade jag om söndagen .. lördagen var helt okej. Fredagen kass!

men nu ska jag faktiskt krypa ner i min underbara säng i mitt underbart mysiga rum.. och med favorit boken i väntan på nya avsnitt av den :P

Ja, jag pratar om Vampire Diaries Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Love!

to be continued....