yes yes yes!!!!och nej, jag skojar inte!

The first     It´s to my phone and the other ...i will wear ;D

 

 

 

bilden gjorde jag själv... i nåt "photoshop" liknande program jag hade i min macbook bajs dator som jag så lessnat på!!!


New moonPremiären av den andra filmen i the twilight saga trilogin.  Den var jag och jonas och såg på i fredags. Gudars så himla beroendeframkallande film så det är sjukt galet! Så satans bra så jag dör innombords av brustet hjärta.....typ så känns det att se. Längtar som attan till den 30e juni, då den tredje kommer. Eclipse. Längtar längtar längtar!!!

Går inte att jämför vilken som var bäst... första eller andra filmen, för dom var så lika bra båda två, den tredje kommer bli längtansfullt säkert bättre. Så den slutade filmen, bara sådär... gryymt.

Varulvar, vampyrer....ååh jag vill också!

mm ganska längesen jag skrev här på min blogg.... är bara det att jag pluggar som attan, så jag drunknar i det. Need to focus on the books papers and my beloved computer! det ända jag inte kan va utan just nu.

Var hemma igår.. drack vin, prata och såg på tv. Idag blev det segt, plugga lite, sen film i soffan och sen så for han iväg till jobbet. Längtar tills imorgon när Miranda kommer hem igen, känns som en svighet sen jag träffade henne, fastän det inte var det men ändå.. känns som över två veckor sen jag såg henne och höll om henne.

Deja vu två på gång?

kanske är det jag som driver andra till vansinne, vad vet jag?

det ser verkligen då inte bättre ut att jag ska behöva se det här igen ... och i dig just.

Tyckte inte alls om gårdagen, inte nånstans var det kul att både se och höra och veta.

jag vet vad som måste göras, dock det tar emot... men jag vet att det inte finns nåt annat som kan göras än att jag går iväg, men då är frågan.

Ska jag göra så varje gång? Blir det kaos varje gång? eller går vissa saker att lösa ändå?

jag vet ingenting, trött och väldigt förvirrad på allt möjligt just nu.

På fredag ska vi hämta henne också.... suck. Varför?

vill bara ligga kvar i sängen där det är mörkt och inte göra ett ljud ifrån mig, bara ligga där och stirra runt lite och inte tänka så speciellt mycket på vad som ska hända imorgon.

ut och springa i regnet är tillomed lockande just nu.

you don´t know me