Pictures of the day .


Vi har en speciell födelsedag idag :)

 
Min kära, nära och  älskade vän Felicia fyller år idag!! 
 
 
Hurra hurra hurra!!
 
 
 
Du är toppen! Grattis.
 

Heelgen :)

nääämen tjena!
 
Har ingen tid för detta just nu men jag snabbar ihop ett inlägg så jag kan hoppa i säng sen med smått och gott och bra på tv.
 
Veckan startade ju bra.. not. Sjukhus besök och skit trista nyheter så raka bajs på det!
 
Jonas kom hem Onsdag. Haha så det blev inte mycket jobb för han heller.
(Han kom hem bara för att han "behövdes" , fast jag bad honom inte)
 
... föresten, när Jonas kom hem så hade han med sig en hel kasse med saker han hade köpt till mig. Massa godis (bara sånt jag gillar) och triss lotter och en lite orkidé blomma. Har ju sett dom på maxi och tyckt att dom är så himla söta, hade inte en aning om innan att det fanns så små orkidéer. Söt va?  
Och ja, jag vann på en triss lott. 
 
Och ja, det kan jag säga att det var totalt jävla onödigt att han kom hem. Fy fan . Jag blir så himla trött på det här nu så jag, ja .. jag vet inte vad. Det ska fan gå vägen, när dom säger att det SKA GÅ VÄGEN då ska det fan GÅ VÄGEN OCKSÅ!! Det här är inte så jävla roligt. Jag tänker på både det ena och det andra och i mitt huvud just nu så är det inte bra helt enkelt.
 
Man kan inte dra ut på det såhär, det kan inte sluta bra. Jag hoppas ialf. inte att det slutar illa. Men gör det de, ja då har jag lagen på min sida. Det borde jag ha . För det här är ju inget beslut jag tagit, det har dom tagit åt mig. Inte det första men dom andra ...
 
Det handlar om min hälsa ffs!! 
 
Sen i Fredags var vi med Miranda till Tandvårdsspecialisten. Hon går ju där i "skola" för att hon sen ska kunna klara av att laga en tand hon har hål i . Och hör och häpna, hon var så himla duktig att jag bara gapa och stirra med dom största ögonen. Det tog kanske 5 minuter, sen var hon klar. Hon skulle bara hälsa, lyssna och sätta sig i stolen själv, ligga i stolen, gapa och sen ingenting mer. Jo, titta i leksakslådan och få en leksak, men sen var vi klara och fick en ny tid. Så himla stolt jag är över Miranda, riktigt stolt över min dotter.. det känns bra.
Sen var vi med Linus till BVC, haha ja.. full fart hela fredagen. Och där gick det också bra. Han växer och allt ser prima fisken ut . 
 
jaja, helgen i övrigt har varit lugn. Vi satte igång och slipade klart i vårat sovrum som ska tapetseras. Så det kan bli tapetserat i helgen. Och hallen ska tapetseras om, några våder. SEN äntligen så är det klart. Då kan jag få börja möblera och sätta upp lite skit på väggar och sådär. 
 
... mm nu tog min lust slut på att skriva. Så god natt allihopa..
Nu ska jag kasta ut hunden, leta lite i kylskåpet, släcka ner, ta ut linserna, ta på glasögon, slänga av mig kläderna, hämta vatten, slå på tvn och glo i sängen på The vampire diaries :)
 
herrå.

Random vardags bilder.

Lite blod, plåster, fika och besök har det varit idag .

.. Som plåster på såret. :)

Är väldigt tacksam över min vän Felicia. Du fanns där när jag behövde en vän, och jag uppskattar det så mycket.
Tack för att du finns.


Foundation tips!

Tänkte bara tipsa lite om två foundations jag älskar och använder.
Så till er som har problem hy. Torr, oljig och flagar .. Blandad hy. 
Kanske tillochmed undviker att sminka sig just för att man är rädd att det ska irritera huden.
 
Jag vet exakt hur det kan vara. 
 
När jag var på Skönhetscompaniet i örebro så fick jag veta att jag behöver inte alls vara rädd att sminket ska förvärra huden. Sen kan jag inte på rak arm säga att det bara gäller Mineral foundations, men jag antog det, för det var det hon pudrade på i mitt ansikte efteråt. Det märket hette paulina tror jag. 
 
Sak samma.
 
Jag ogillar verkligen flytande, kladdiga foundations. Jag använder aldrig puder. Jag anväder bara puder foundations. Vanligt puder kan man ju ha över sin foundation, förutsatt att den är i samma färg. Men med dual foundation så behövs det faktiskt inte, alltså haha jag har ingen erfarenhet utav vanligt puder som finish.. så jag lämnar det så. 
 
Och jag har alltid använt mig utav Makeupstore dual foundation. New york och Paris nyanserna.  
New york är snäppet mörkare så den passar ju bra på typ sommaren då man inte är så himla blek. Paris gick jag över till då den verkade vara jätte ljus och skulle passa mig perfekt, men nej .. faktiskt så blev jag mörkare i ansiktet än på halsen ialf. så .. nej. Haha alltså jag blir ju blekare för varje månad känns det som. Men jag solar ju inte eller något sånt. Bara Busar , men det är också himla sällan.
 
Så nu till mitt andra tips och min nya favorit till mitt vampyr bleka ansikte.
 
BareMinerals!
 
 
Jag köpte en för några månader sen, för att bara testa och se hur bra den var. Jag hade läst just då så mycket bra om den. AP dyr, men som sagt, mitt ansikte är vädigt viktigt för mig.  Och det var i nyansen Medium Beige. Och den var på tok för mörk för mig. Den var precis som Makeupstore New york nyans. Så det blev ju en flopp.... suck. Men men, nu har jag köpt en annan nyans (BareMinerals) i nyansen Fairly light. Och guuudars den satt som handsken på handen! Som gjutet! 
 
 
Här kan ni läsa om den. BareMinerals Fact. 
 
 
 
Tänkte ta för-efter bilder. Men alltså, det syns inte att jag ens har något på mig. Så bra är den!
Bara små skönhets fel som rodnader och nån röd prick som är mindre synligt. 
 
Bästa jag köpt! .. och man behöver inte ens high lighta . 
 
Puss och hej! 

Inte nog med det ..

Läste lite på Aftonbladet förut och ..
 
Visste ni att det nu även är möjligt att Nestlé barnmat, kan innehålla häst kött.
 

Worst month .. ever.

Visst är det härligt när allt går vägen. Precis som det ska. Just as planned.
 
Den här månaden har verkligen tagit hem priset för en utav mina sämsta månader.
 
Den har bara varit full med sjuka pina och PEST! Plus att jonas har fått skippa jobbet och förlora pengar. Och pengar behövs till tex. läkemedel för att bli frisk. Därav mindre pengar än vanligt och så då ännu mindre pengar sen när lönen kommer. Det är en sjuk värld vi lever i . Allt ska kosta pengar, vare sig vi är sjuka eller inte.
 
Snacka om att gå totalt i back när man är sjuk. Haha jag vill inte ens tänka på hur familjerna har som dom där som har typ 10 ungar. När dom blir sjuka. Hur gör dom då liksom? 
 
Alltså, ingenting är ju omöjligt. Man får ju kämpa sig igenom varje situation i livet för att överleva. Så det är klart det går, men det är fan inte lätt. Lider verkligen med dom som har stor familj och alla blir sjuka. 
 
Det borde vara en tankeställare till er simulanta som är för bekväma med det bekväma. 
 
Simulant kanske va fel ordval, men jag riktar det åt bekväma personer som kanske är för lata för att tex. ta busen till jobbet i rusningstrafik, bara för att typ bilen är trasig och känner sig lite "krasslig". Just saying.
 
Life can be so much harder than that. 
 
 
Ja jag har ialf. en piss dag idag. Haft en piss månad! Vill bara att det ska ta slut och bli bra igen!!!
Det blir aldrig som planerat, ett felsteg, och du får betala för det.
 
another word is, BAD KARMA. 
   
 
 

Moonday!

Hej hopp!!
 
Måndag idag och jag sitter här, framför datorn ... och äter muffin 
 
Gott är det!! Haha . Gotte gris jag är.
 
Jag fick börja morgonen med mys i sängen med älsko. 
Men vi var tvungna att gå upp efter klockan och den andra mänskliga lilla klockan. Lilleman.
Jonas hade ledigt idag, för att jag skulle till vårdcentralen. 
 
Jag hade ju en lite jobbig period här för några veckor sedan. Vi var alla sjuka i familjen + att jag var både sjuk och .. 
 
Idag hade jag tid på vårdcentralen för att sätta in en hormonspiral. Men jag fick gå därifrån utan att ha en spiral i mig, dom var tvugna att ha ett blodprov av mig först pga. komplikationer. Jisses alltså...
 
Så det var bara att ta sig till andra vårdcentralen och sätta sig i den underbara vänt kön vid provtagningen. Och så var det måndag ockå. Jippi! Men jag tror jag bara satt i 30-40 min. Sen stack dom mig i armen och stal två flaskor blod!!! 
.. ville bara springa därifrån! 
 
Hatar verkligen sprutor och nålar och alt som ska in i kroppen.... Tattuera sig, det är ingen match. Men ta blod ifrån mig.. det är min värsta terror!
 
Hoppas jag får tid snart igen . Måste ha min hormonspiral! Man vill ju inte riskera att bli gravid. 
För vi ska då inte ha fler barn. Har haft samma spiral en gång tidigare och jag tycker att den är den bästa på marknaden. Den håller i 5 år och är du under 25 år så rekomenderar jag den absolut! Då den är gratis till alla som är under 25 år. Svin bra ju! Jag var helt inne på att jag skulle dra kortet och det skulle försvinna tusen kronor ifrån kontot. Men icke då. Den var sååå mycket gratis! Gratis är gott.
 
Här är min terroriserade arm!
 
Men fick komma hem sen till Älskling som hade kaffe och Muffins redo.
Men nu har han åkt till stockholm till jobbet. Så nu är det bara jag och lilleman hemma.
Vi har dammsugit och städat lite. Linus stänger på och av dammsugaren åt mig. Busungen! Och rycka i den härligt gröna sladden. Han är så rolig nu när han far runt på sina små knän. Han har redan fått sitt första blåmärke på knät. Gullunge.
 
Helgen var full utav fart och fläkt. Skönt att det är vanlig vecka nu. Men lite extra trist och tyst nu när Miranda inte är hemma den här veckan.
 
Men på Fredag så ska vi ta Miranda till Tandspecialisten. Sen ska Linus till BVC. Hej och hå, det är sällan lugnt när våran helg startar. Jonas har ialf. fått ta ledigt för att vara hemma och köra både till tandläkaren och BVC. Jag måste verkligen ta tag i mitt körkort. Jag håller på och pluggar för fullt och kör tester på dator. Och det går faktiskt bra. Så snart ska jag boka in min första uppskrivning. Har bara ett problem. Om jag klarar det, så har jag INTE kört någe bil på flera år. Så det är inte så bra.... men men, har ialf. bestämmt att det här året så ska jag ha körkort. Det är inte okej annars... inte okej.
 
I helgen är vi också bjudna på en inflyttningsfest i ... ja, vart var det nu. En bit bort ialf. Vintrosa? Nej, nåt med F .. tror jag. Ja sak samma. Får se hur det blir med det. Det är med Jonas jobbar kompisar ialf. Det hade ju kunnat vara kul kanske. Men jag är inget fan utav att lämna bort lilleman. 
Men jag och Jonas måste ju roa oss ibland också. Få lite variation. På julbordet med jonas jobb, det var första gången vi var utan Barn. Lilleman var hemma här med Mamma, lillebror och Miranda. Gick ju väldigt bra. Dock blev Miranda lite dålig i magen och hade kräkts. Men annars hade det ju gått bra. 
 
Det är alltid jobbigt att lämna bort sina barn. Men man får ju tänka på barnen också. Det kan göra dom gott och slippa oss också ibland.
 
 
 
Sådan far, sådan son. 
Och nej.. vi vann inget på bingolotto igår.
 

Shopping!

Lite utav dagens shopping.
   Hair clipsen har jag köpt åt Miranda. Och så dessa skit snygga strumpbyxor for moi! 
 

Veckans bilder.

Bjuder på lite bilder ifrån veckan som varit. 
 
 
Lilleman är ju så himla duktig! Han kan sitta själv och han kryper runt överallt här hemma. Riktigt kul är det. Men man får hålla efter när han sitter upp, med att bygga en borg utav kuddar runt honom, för han har ramlat ett par gånger. Men det går framåt, nu har han inte slagit i skallen på 3 dagar. 
 
Och bild på en utav typ tusen muffins. Gott va! 
 
Och min fina dator! Älskling hade köpt ett svart skal till min dator, och den kom i posten häromdagen. Så himla fin den blev. Tycker att svarta mac datorer är snygga.
 
Killarna i dans kläder, haha jag dog när jag såg den på instagram. 

Fredag!

Idag är det fredag, jag sitter i pjamas och faktiskt dricker kaffe... fast kallt. Fick ta tag i Mirandas rum och STÄDA det medans Linus sover. Dom är duktiga på att stöka, men att städa... det är för dom helt främmande. Suck.
 
Tur att Mamma är så duktig på att städa och ha ordning och reda.
 
 
Så nu fick jag dricka upp mitt kalla kaffe. Första kaffe koppen sen i helgen, och innan dess ca. två månader.
Fick ju lite avsmak för kaffet där ettag.....
 
 
Men jag tänker INTE förgifta mig själv med att förbruka kaffe, som innan. Det är inte bra för mig. Jag får hemsk huvudvärk faktiskt. Inte bra. Jag drack alltså nästan 2 kannor kaffe varje dag. (typ 8 koppar om dan)
 
Men men, idag kommer Älskling hem. Hatar hans nya arbetstider. Så fy fan! Jag hoppas verkligen dom får tillbaka sina normala tider igen, helt klapp ruttet . Jag får ju en hel dag mindre med honom!! Vi alla får det här hemma. Det är inte skoj.
 
Kraken Linus undrar ju säkert dom första dagarna utan pappa, vart han har tagit vägen. 
 
Men idag kommer Pappso hem.
 
Och jag ska nog fortsätta städa lite tills dess. Dammsuga och snygga till mig själv lite, haha . Jag gör det ju aldrig annars nuförtiden. När man är mamma ledig så är det typ bara BVC besöken och om man åker bort, om man gör sig iordning. Annars går jag runt med glasögon och mys kläder. Och håret uppsatt i klämma.
 
Har ju också bakat Kladdmuffins hela veckan. Så Miranda har tröttnat.. haha, då är det illa. Om barnen tröttnar på goda muffins. Men jag har sparat en påse åt Älskling i frysen. Det är han värd. 
 
Nej nu ska jag nog sätta på mer kaffe, varmt kaffe. Och sedan vänta på att lilleman ska vakna så jag kan fortsätta städa... eller så ska jag nog ta badrummena, japp badrummena det får bli. 
 
HATAR DAMM!! Nu ska det bort.
 
Ha en skön helg allihopa, det ska vi. Herrå!

Kändis vin!

Jaha, då gör dom vin nu också. 
 
Brad Pitt och Angelina Jolie , äger tydligen en vingård i Frankrike. Så nu gör dom vin för oss att smaka.

Jag var mycket för vin förut (har inte druckit alkohol sen 1 1/2 år sedan) , ett undantag på julbordet förra året, så jag vet inte riktigt hur mina smaklökar skulle gilla vin igen. Just nu kräks jag bara utav tanken på alkohol. Men jag ska absolut köpa köpa Pitts ,haha , Vin och smaka.
 
Från och med 15 mars iår, så släpper dom ett vin i USA, vet inte hur det ser ut för sverige.
Vinet heter "Bottled by Jolie-Pitt and Perrin". Rosé, Årgång 2013. Och det är deras första vin.
 
 Vem skulle inte vilja äga en vingård liksom, as coolt ju. Bra jobbat tycker jag!

Vårdkontakter.

Det här med "Mina vårdkontakter" som man nu kan vända sig till när man vill boka tid osv. på olika vårdcentraler. Och ja, det är ju bra. Om man fattar något. 
 
Jag har nu idag gett mig på skiten IGEN! Jag tror det är 5.e gången jag beställer hem ett lösenord till skiten. DUMT att bara skicka ut det till telefonen. Så mycket enklare än att behöva vänta på posten. Där försvinner ju hela grejjen med det från början... att dt ska gå snabbt och smidigt. Bra jobbat!
 
Men ja, jag vet att man kan gå via internet banken också, men orka göra de hela tiden. Men ja, för att det ska gå snabbt nu, eftersom jag vill boka om en tid hos tandläkaren, så fick jag väl installera och fixa skiten på datorn DÅ bara för det!! Och när jag väl loggas in, och ska hitta den där "Webbtidbok" som fan inte fanns någonstans.
 
Det enda jag kunde se var meddelanden och typ ... nåt annat skit som jag inte behövde just nu för att kunna kontakta och boka om tiden, va fan!! Åh jag blir så frustrerad på den där skiten varenda gång det dyker upp en tid och jag vill bara byta enkelt och smidigt ÄN att sitt och ringa och hamna i kö eller hamna i fel kö ...
 
jag, frustrerad!
 

roligaste klippet! Alvedon.

"Eller så kan du skrika ut ett tweet.."
 

Dedicated to my ex.

VARNING för grov text jag bara var tvungen att skriva.
 
 
jag vet att du varit med om jobbiga saker också men du har ju ingen diagnos eller svårigheter som jag!
 
"... ingen diagnos eller svårigheter, varenda människa på jorden har någon form av svårighet"
 
Jag har haft en förjävlig uppväxt redan sen jag var 3 år gammal!!! Och sen BAJSA på det när jag var 15... så ursäkta mig om jag är känslig... men det blir så när man levt det liv jag levt och det kan inte du sätta dig in i och det har du inte ens försökt att göra heller... nästan så du förnekar det.
 
"Att du lever det liv du gör just nu, är pga. dina egna handlingar och val"
 
En sån som du klarar jag mig utan i livet. Bättre MUPP kan man ju ha... en som iaf. FÖRSÖKER sätta sig in och FÖRSÖKER förstå...
 
 
"Du var 16 år när du stack OCH BAJSA, därav stannade du upp i mitt huvud, du är fortfarande 16 år för mig, och inte min MUPP.. det är jag som klarat mig utan dig"
 
Jag har varit inne i en depression nu sen nyår... då är man extra sårbar och känslig. Men vad bra att du mår bra iaf. och lever ett bra liv nu... till skillnad från andra som nästan aldrig får må bra...
 
"Det finns perioder då jag också är deprimerad och sårbar, det kallas PMS! Sen om du mår dåligt, är ju inte det mitt problem?"
 
Jag håller på o kämpar varje dag med mina svårigheter... du kan inte jämföra mitt liv med ditt! Har du gått hos BUP i 4 år? Vuxenpsyk i flera år efter det? Har du gått DBT 2,5 år?
 
 
"JAG kan inte jämföra? Det är det ju för fan du som gör. Jag behöver inte jämföra."
 
Dina ord får mig att vilja skada mig själv... för det påminner mig om hur värdelös jag är och att jag aldrig kommer få må bra och att jag aldrig kommer ha ett fungerande liv med ett social nätverk... det får mig att påminna mig själv om allt jävligt jag varit med om att det tack vare det har lett till allt jävla lidande. Det får mig att påminna mig om att jag inte vill leva egentligen men jag måste för mina barns skull... Jag har inte skadat mig själv på 2 år... tack!
 
" Alltså, det verkar som att dina besök hos "psyket" gör verkan.... verkligen. Tycker synd om dina barn som inte fick välja förälder"
 
 
Jag kommer alltid ha den här sårbarheten... så det är upp till dig om du vill acceptera det eller inte... att det är som det är. Jag vill kunna ta kritik men jag kan inte det i dag... det bara är så... och det kommer jag säkert alltid att ha. Tyvärr ingår det i den här diagnosen.. jag kan inte bara troll bort den.
 
"Kritik finns överallt, kan man inte ta den så bör man inte ha ett "socialt nätverk" , jag kommer aldrig acceptera att någon som du tror att du är på någe vis .. ett undantag .. för det är du inte."
 
 
Du är som en barnunge. Häver ur dig vad som helst och beter dig som du vill, för att sedan aldrig ta itu med konsekvenserna, då surar du och slår dövörat till. Precis som en bortskämd jävla snorunge!
 
BRAT!
 
 
Så... från det att du stack OCH BAJSADE, tills nu. Vet du inte ett piss om vad jag varit med om och fått gå igenom. Så jag behöver inte jämföra med dig, för jag gör tvärtemot dig, jag skyltar inte med det för att folk ska tycka synd om mig. Jag håller det för mig själv och går VIDARE. 
 
Så om det gör mitt liv till så mycket bättre så ja, mitt liv är ta mig fan så mycket bättre.
.. och med vetskapen att jag inte bara sitter på röven och häckar som du gör, så skiner mina dagar.
 
Du kanske skulle ta och prova det du också, resa på röven och sluta tycka synd om dig själv. Det är bara du som gör att du själv mår dåligt, det kan tyvär inte jag bidra dig med.
 
Du är dessutom inte ett piss utan din man. Du är sjukskriven och "hemmafru" , du kan inte ens hålla ordning på ditt egna hem! Som du spenderar varje dag i . 
 
JAG , jag har hand om två barn varje dag och varannan vecka, helt ensam! Jag har ingen man hemma som hjälper till här hemma. Och du säger att jag har det så jävla lätt!!?? 
 
Som själv bara sitter på röven framför datorn hela dagarna och tycker synd om sig själv. Två barn och en man har du. Och du visar noll tacksamhet. Det är helt sjukt galet!
 
Jag kan säga hur mycket som helst till dig, men det har jag verkligen ingen lust med. För jag känner inte att jag behöver göra det. Fast egentligen skulle du behöva höra andra människor om DERAS problem, så kanske du skulle förstå att DU inte är den enda i världen som har problem och som det är såå himla synd om. Dina problem är inte ens jämförbara med andra människor som faktiskt har det så mycket värre, men som ändå inte bara sitter och tycker synd om sig själva. 
 
Dom jobbar, dom tar itu med det... och lever ett bra liv. Dom som egentligen har haft det värre...
Tänk på det du!
 
 

New fashion.

 
Dessa jag har lagt till i shopping bagen! 

Fast bara en grej är redan beställd.
 
.. har fått upp ögonen för ringar och armband. Så har MÄNGDER hemma just nu! 
och mer in. ehe

VS slår äntligen upp butik i SVERIGE!!!

aaah men jaaaaaah!!!!
Alltså, ÄNTLIGEN!!!!!  Victorias secret slår upp en butik här i sverige. Woooho! Äntligen.
såååååå på tiden. Åååh så bra, jaja ja!! 
 
Slippa köpa på order ifrån usa och råka på dyr tull avgift. Det här har jag väntat på .

 
 
 
 
Har tidigare handlat i deras webshop. Trosor, byxor .. och äger du inga VS trosor, då är det på tiden att du handlar in ett par, för dom är som inga andra underkläder. Jag älskar dom.
 
Stockholm, Arlanda. Öppnar dom upp, i vår sägs det. Längtar!! 
 
Haha, om älskling jobbar kvar i stockholm då, då ska jag tvinga dit honom på shopping åt mig. Eller så åker jag med han och shoppar själv... lämnar barnen med barnvakt. hihi wiho! Äntligen.
 
Dessutom söker dom redan nu personal till butiken. Nåt att tänka på kanske.
 
 

Skönhetscompaniet. Örebro.

Hahaha vad ruttet. 
 
Jag orkar inte yoga. Har ingen lust eller anda alls.
 
och lets face it. Jag har mens. Så .. det är nog helt förståligt. Orka sträcka på sig och känna blöjan mellan benen. Nej, jag skippar yogan tills jag är mens fri. Japp.
 
Jag kan ta mig tid till att orka skriva om Skönhetscompaniet istället. 
Det ligger i örebro, mitt i smeten. Och jag länkade ju hemsidan i gårdagens inlägg. Men kan länka den i detta också.    Skönhetscompaniet.  
 
Och vad gör man där då?
Jo, du går dit och får hjälpt med det du vill ha hjälp med, såklart. 
Rynkor, bristningar, orenheter, vaxning, ögonbryn , läppar... aa det finns ju en hel del.
 
Skönhet.
Mitt ansikte är bland det viktigaste för mig.
Jag har bland hy, har jag fått veta. Jag är torr och ibland oljig. Men just nu, vintertid, är jag så torr att jag flagnar. Haha
 
Och mitt ansikte är ju så irriterande. När jag köper typ scrub eller nån rengörings lotion i butik. Typ Ica. Och ja, till en början kan dn verka as bra. Men till slut så var den skit.
Och så håller man på så tills man antingen ger upp (knappast troligt) eller som jag nu då, går till skönhetscompaniet och ber om råd.
 
Och jag använde förut bara en scrub. Ganska grov faktiskt. Och den använde jag varje dag. Och det shockar ju ansiktet.... ganska förståligt. Så det får jag försöka nu minska till 2 gånger i veckan. 
 
Sen köpte jag på mig en lotion som dom hade på Scompaniet. Den kosta ju lite mer än dom vanliga ma kan köpa i butik, men jag är villig att prova. Allt för att få bukt på mitt ansikte. Och den är hur härlig och enkel som helst. Luktar inget konstigt och den är genomskinlig och som en tvål liknande formula. kommer inte ihåg nu vad den heter. Den är inte ifrån sverige ialf. .. Det kanske är bra?
 
Sak samma. Jag kan ju berätta vad för behandling jag tog.
 
Den hette Power treat Aha. Tror den hette så. Och den är väl grundlig tror jag. Den var mest effektiv enligt tjejen som gjorde den på mig.
 
Hon la mask och hon rengjorde, scrubba, ångade ansiktet, la olja och (varning) KLÄMDE pormaskar!! Kan säga er att det var FAKTISKT inte så hemskt. Gjorde väl lite ont och ömmade ibland haha men det var inte så farligt. Dock använde hon nål till vissa som hade satt sig rejält. 
 
Efteråt så var jag behövd utav en ansikts massage. 
 
Ja, det var verkligen så värt det. Mitt ansikte kändes ju helt rosigt och mosigt. Men det kändes bra och jag såg inte ut som något röd stopp efteråt heller. 
 
Aah, hon vaxade även min ögonbryn.... så nu har jag inga ögonbryn.
 
närå, skoja. Ni vet dom där små håren som är nästan helt osynliga för pincetten. Dom vaxade hon. Och ooh vad lent och bra det känns.. även nu också, två veckor senare. Tror jag ska fortsätta med det. Kanske. Det växer ju inte som ogräs precis.
 
any who
 
Priset för det här kalaset slutade på .. 1690:-  , men då minus 500 för den där rengörings lotion + dag kräm.
 
 
Men det är så värt att gå dit. Även om du inte har så stora problem. Det ger ju mer lyster och sånt där. 
 
Man ska ta hand om sig. 
 
 

bedtime.

Nej, sorry. Jag skjuter upp mitt skönhets inlägg till imorgon istället. Fick handskas med en sur liten herre här på kvällskvisten så nu ska jag bara njuta utav sägen och bra serier att glo på innan jag blundar.
 
Så, god natt och sov gott!
 
 
Keep
calm
and 
watch
The Vampire Diaries
90210
and
Greys anatomy.
plus
two and a half men.
 

Skönhet. Prio 1.

Jag har bokstavligen legat "död" i soffan här hemma sen ca två veckor tillbaka nu. Jag har mått ur kasst.
Jag har både varit juk och så gick jag igenom en annan jobbig "sjukdom" .
 
 
Men nu är Bea FIT FOR FIGHT igen. Och de känns som rosor doftar... Underbart!
 
Yogan ska jag på direkt imorn bitti som i vanlig ordning. Jag som kände mig så fit och slimmad.. så blir man liggandes i två veckor, det känns ju rentutav för jäkligt.
 
Men sån är jag. När jag väl blir sjuk, vilket jag i vanligafall SÄLLAN är, då åker jag på sjuka så det smäller om det.
 
Så min käraste Jonas fick bli hemma två veckor på raken nästan. Han hann jobba två dagar, sen fick han åka hem till oss igen. Och han har verkligen tagit hand om allt här hemma. Så stolt över honom. 
 
 
Och så lilleman då, Linus. Han är snart 7 månader gammal. Och han kan nu äta MAT , han åt ju gärna bara mosad banan och päron, vägrade äta vanlig mat. Men nu äter han för fulla munnar. Så stolt. 
 
Och så kan den lille herren krypa. Inte riktigt riktigt krypa. Men han tar sig dit han vill och kryper med knäna och har säl tekniken. Gullungen. Han vill ju gärna ställa sig upp också. Men från att stå på bakbenen .. men sen då? Nej, det har han inte riktigt listat ut ännu. Men fort går det. Får verkligen hålla koll nu på vart han är och vad han gör för bus.
Vi har även fått sat sängen på lägsta nu, så han inte ska ta tag och välta ur sängen.
 
Vill inte vara med om att ha något barn på sjukhuset, ALDRIG NÅGONSIN!
Har blivit traumatiserad så det räcker så , tack.
 
Ja, då blir det nu en hel vecka jag och barnen, Jonas kommer hem Fredag. 
 
Han åkte för en stund sedan. Men nu är jag frisk och mår prima skinka. 
Så... på återseende då.
 
Slänger väl in ett till inlägg ikväll också, om mitt besök på Skönhetscompaniet. 
herrå.
 
 
 

Dåliga tider.

Hej hej!
 
Här ligger jag i sängen och kände att jag skulle ta och skriva lite, nu när man är ensam och så .
Har ju fått mig ...ytterligare... en bärbar dator utav älsko. Så nu kan jag skriva ifrån sängen. Ogillar verkligen att sitta och glo framför vanliga datorn som ett fån. Vet inte varför, men det känns mindre bökigt att skriva och nörda med en bärbar faktiskt.
 
Är så tacksam för det älsklo :)
 
Är mer tacksam över min älsko faktiskt, Tacksam för hela veckan som varit. Han stanna hemma hela veckan från jobbet , ja han var ju själv väldigt sjuk med feber och hemsk hosta. Stackarn.
Men som grädden på moset, så fick Linus hög feber och även Miranda. Jisses alltså vilken vecka det varit.
 
Sen kräktes jag när vi skulle kravla iväg och handla lite mat, snabbt in på kund toaletterna och spy. Härligt!
Ja, så blev även jag ap radar dålig. Dock ingen feber, men det behövdes verkligen inte. Jag mådde illa och dåligt så det räckte. Och gör fortfarande.
 
Hemsk hosta och ilamående och härlig hel dagars huvudvärk.
 
Men jag är ju inte bara sjuk .... 
 
Men som sagt, är så tacksam för att älsko har fått stått ut med här hemma, sjuk själv och så ta hand om resten utav familjen fastän han inte var kry. Han är en redig karl min älsklo. Och som nu sitter i sin husvagn och ska jobba imorn bitti och tillomed Fredag!! Dom har fått nya trevliga tider ... jätte trevliga. Så han kommer inte hem torsdag som i vanliga fall, nej han kommer på Fredag. Buhu..
 
Åh jag vill bara må bra. Det här är en plågande och hemsk pina, som aldrig riktigt avtar. Men imorn kommer Mamma förbi och hjälper mig lite. Och kanske handla med något åt mig om jag behöver, det måste jag fundera på tills imorn bitti.
 
Nej, nu ska jag ta igen lite på serier som jag missat pga. dessa sjukdomar.
Jonas gav mig en fin blomma för jag mådde så dåligt. Gulle han.

 
Och glass fick jag, min favorit.
 
 
Och salta pinnar.... hjälper mot illamåendet.
 
 
 
Fick även gottis ifrån apoteket. Alltså, IPRENs mjuka kapslar... dom är såå jädra stora att det gör fan ont att svälja dom. buhu , hemska tabletter, inte nog med att jag hatar tabletter.
 
Och åksjuketabletter. Haha alltså jag hade glömt bort biverkningarna på dom. Jag började ju bli så himla trött, somna på förmiddagen varje dag och så slockna jag här i sängen klockan 21 varje kväll. Jonas hann ju knappt ens prata med en när jag var så upptagen i att antingen kräkas eller sova. 
 
Och så prata jag med mamma idag på telefonen, och jag berätta att jag är så himla trött. Och hon bara ... ja, men det är ju en av biverkningarna i åksjuke tablettera. Doh!
Jag får la klara mig utan dom då... suck. Och bara dricka min vidriga blut saft och alvedon/ipren/panodil ..
 
hemska tider ...