Moonday!

Hej hopp!!
 
Måndag idag och jag sitter här, framför datorn ... och äter muffin 
 
Gott är det!! Haha . Gotte gris jag är.
 
Jag fick börja morgonen med mys i sängen med älsko. 
Men vi var tvungna att gå upp efter klockan och den andra mänskliga lilla klockan. Lilleman.
Jonas hade ledigt idag, för att jag skulle till vårdcentralen. 
 
Jag hade ju en lite jobbig period här för några veckor sedan. Vi var alla sjuka i familjen + att jag var både sjuk och .. 
 
Idag hade jag tid på vårdcentralen för att sätta in en hormonspiral. Men jag fick gå därifrån utan att ha en spiral i mig, dom var tvugna att ha ett blodprov av mig först pga. komplikationer. Jisses alltså...
 
Så det var bara att ta sig till andra vårdcentralen och sätta sig i den underbara vänt kön vid provtagningen. Och så var det måndag ockå. Jippi! Men jag tror jag bara satt i 30-40 min. Sen stack dom mig i armen och stal två flaskor blod!!! 
.. ville bara springa därifrån! 
 
Hatar verkligen sprutor och nålar och alt som ska in i kroppen.... Tattuera sig, det är ingen match. Men ta blod ifrån mig.. det är min värsta terror!
 
Hoppas jag får tid snart igen . Måste ha min hormonspiral! Man vill ju inte riskera att bli gravid. 
För vi ska då inte ha fler barn. Har haft samma spiral en gång tidigare och jag tycker att den är den bästa på marknaden. Den håller i 5 år och är du under 25 år så rekomenderar jag den absolut! Då den är gratis till alla som är under 25 år. Svin bra ju! Jag var helt inne på att jag skulle dra kortet och det skulle försvinna tusen kronor ifrån kontot. Men icke då. Den var sååå mycket gratis! Gratis är gott.
 
Här är min terroriserade arm!
 
Men fick komma hem sen till Älskling som hade kaffe och Muffins redo.
Men nu har han åkt till stockholm till jobbet. Så nu är det bara jag och lilleman hemma.
Vi har dammsugit och städat lite. Linus stänger på och av dammsugaren åt mig. Busungen! Och rycka i den härligt gröna sladden. Han är så rolig nu när han far runt på sina små knän. Han har redan fått sitt första blåmärke på knät. Gullunge.
 
Helgen var full utav fart och fläkt. Skönt att det är vanlig vecka nu. Men lite extra trist och tyst nu när Miranda inte är hemma den här veckan.
 
Men på Fredag så ska vi ta Miranda till Tandspecialisten. Sen ska Linus till BVC. Hej och hå, det är sällan lugnt när våran helg startar. Jonas har ialf. fått ta ledigt för att vara hemma och köra både till tandläkaren och BVC. Jag måste verkligen ta tag i mitt körkort. Jag håller på och pluggar för fullt och kör tester på dator. Och det går faktiskt bra. Så snart ska jag boka in min första uppskrivning. Har bara ett problem. Om jag klarar det, så har jag INTE kört någe bil på flera år. Så det är inte så bra.... men men, har ialf. bestämmt att det här året så ska jag ha körkort. Det är inte okej annars... inte okej.
 
I helgen är vi också bjudna på en inflyttningsfest i ... ja, vart var det nu. En bit bort ialf. Vintrosa? Nej, nåt med F .. tror jag. Ja sak samma. Får se hur det blir med det. Det är med Jonas jobbar kompisar ialf. Det hade ju kunnat vara kul kanske. Men jag är inget fan utav att lämna bort lilleman. 
Men jag och Jonas måste ju roa oss ibland också. Få lite variation. På julbordet med jonas jobb, det var första gången vi var utan Barn. Lilleman var hemma här med Mamma, lillebror och Miranda. Gick ju väldigt bra. Dock blev Miranda lite dålig i magen och hade kräkts. Men annars hade det ju gått bra. 
 
Det är alltid jobbigt att lämna bort sina barn. Men man får ju tänka på barnen också. Det kan göra dom gott och slippa oss också ibland.
 
 
 
Sådan far, sådan son. 
Och nej.. vi vann inget på bingolotto igår.
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback