snö snö snöJag är en såndär människa som tycker om snö... att ÅKA till, inte ha hemma!!!

trodde snön hade lämnat oss nu, men nej den verkar vilja stanna! Fy bubblans attans fiskBULLE!!

Va extrem snöstorm när jag tita ut imorse, då var klockan ca 8 på morgonen, Miranda låg och sov i min säng fortfarande... hehe mammas säng måste ju vara magisk :D  snuttan..

but anyway, snön typ försvann när vi väl skulle bege oss ut i snön till dagis, så det var ju lite positivare.

Haha aa just, jag kommer hem, sättermig i soffan när jag har ett litet litet yl ifrån antingen toaletten eller Mirandas rum... haha Tila var instängd på Mirandas rum.  Ja, sådär går det när man ska smita in där man icke får vara. Tur jag bara var borta den korta stunden så jag inte hade haft lektion direkt efter dagis.

Helgen var roande ialf. {#}

This is white btw, Erica knows what I mean....

Jag var på bio och såg Avatar med Erica.

..and this is not..

Vart bjuden på fest hos Einar, en vän till Filip. Så jag följde med Filip o joel hem till Einar. Där var det en del människor, ingen dock jag kände. Men det var kul ändå, så fort man börjat dricka och hänga med i vissa samtal så bekantade jag mig nog med alla. Snacka om att det blev intriger också haha and guess what... det var mellan 3 killar!! Haha, aldrig varit med på maken att det hänt, och då om en tjej som ja, faktiskt var där också! haha aa herregu, det var lite kul och följa.

Fick vin av Filip... Varm & Kall, hade aldrig hört talats som det alls, jag trodde han mena när han frågade mig "dricker du Varm & Kall" för sen snacka han ju om 2 cider också så jag trodde han mena om jag drack varm eller kall cider, för det har man ju hört talats om. Men nej, det var faktiskt ett vin, och det smaka bara sött! äkta kärring dricka!

Smaka exakt som en äppelpaj smakar. helt okej, bara 7% så det var okej.

Klockan börja närma sig 02.00 och Filip fråga mig lite besvärat .. hehe... om jag ville följa med hem till honom. Visst kunde jag väl göra det, hade varit svårt att ta mig hem ändå vid den tiden, dock så ville jag väl inte hem heller.

släpper av 3 personer innan... åker FÖRBI Max, och när vi väl börja närma oss Filip , DÅ kommer han på att han ville till Max..så vi vänder och han får sina 4 hamburgare.. blää. Han får lära känna mig att jag äter sällan haha men en fick han då i mig.

Vi snacka och hade det allmänt trevligt tills vi la oss i den enormt sköna sängen med BIG kuddar {#} my favvi!

fy satan vad mysigt det var då... även fast han snarka {#} nej men det var riktigt mys

oj oj oj.... mmmhm.

 

och nej, vi gjorde faktiskt ingenting!

oh, nu fick jag en invite till spotify, woho.. sliper jag sno Fredriks haha {#}

yeah yeah, var var jag. JO, att vi inte gjorde något, all true!!

Jag har/hade ju min "Pojkvän" här hemma som inte hade en aning om vart jag var. Vi gjorde egentligen slut på själva nyår men jag har velat fram o tilbaka då Jona inte riktigt vile inse faktumet att jag verkligen tappat allt, så mycket vi varit med om på så kort tid.. inte ens ett år var vi tillsammans. suck... vart hittar jag dessa killar?!

Vi prata ialf. när jag kom hem med tåget efter klockan 15, fick Miranda vid tåget då hennes pappa skulle iväg till Ludvika och sen på kryssning  vilken han är på nu)  . Så vi prata lite, han visste om att jag inte varit hemma hos jojo så han var rätt så upprörd. förståeligt.

men jag var ärlig, och förklara för honom för kanske hundraelfte gången att jag tappat känslor, inte ser någon framtid och saknar o bo ensam, visst.. vi ses typ aldrig, bara på helgerna . men tro mig när jag säger att det är faktiskt jobigt efter ettag. Helgerna går ju till honom då, och jag som vill vara mycket med mina vänner och göra annat .. men mycket av det här mäter sig inte med vad som egentligen gjort att jag lessnat, vi bråka väldigt ofta . Speciellt när det hade druckits.. jaa usch.

nu blev det rätt mycke skrivet här så... jag avrundar

BYE!!

p.s Bilden... It´s close! ;D

fick lite roligt och intressant men ändå tråkigt samtal igår med en .. inte så gammal "vän"

...d.s


Tracking!!Äntligen kom den!

Jackan ifrån himlen haha

nej men idag kom den... när jag är naken ringer det på dörren och jag bara visste att det var UPS med min jacka.

Slänger på mig en handduk och öppnar, haha jag förgyllade nog den grabens dag idag tror jag ;)

Men jag var för uppspelt för att bry mig om vad jag hade på mig .

This way it came - to my door!!


Bowlingkalas @ LördagsAa det var riktigt kul i lördags!

Jag och Filip (min kära kill kompis) fyller nästan samtidigt. Jag fyller den 14 januari och Fille fyller den 19 januari, så då tänkte vi... att vi slår ihop på Lördagen då det är mitt emellan.

Jag föreslog bowling såklart (A) hehe det är ju bara för kul med disco bowling på strike i örebro!

Dagen innan (Fredag) så var allt så satans bra enligt planerna så det kändes nästan som att något skulle hända och bli helt galet... så rätt jag hade då!

Mirandas pappa var till Ludvika och jag var nästan säker på att han inte skulle komma hem och ta Miranda.. jätte nervös och på var jag på lördagen. Självklart hamna vi i tjaffs, om vad det vet jag inte ens. men gudars vad arg jag blev på honom. satans jädra arg, han var på tråden att förstöra hela min dag den kvällen.  Hur kul hade det varit om jag inte hade en barnvakt, det hade varit så kul att jag hade fått betala 1200kr för två banor jag inte kan spela på. det var ju jag som hade bokat allt. Jag och Mirandas pappa har ju bytt vecka så det var därför han skulle ta henne den lördagen eftersom jag hade planerat in den då... men ialf. han tog Miranda ialf. väldigt sent!

Jag fick springa hem, kasta mig in i duschen då Erica skulle hämta mig en 15 min senare.

Jag fick med mig allt ialf. och vi kom in 18.30 (bowlingen börja 19.00)

Kära Filip och resten av killarna SKULLE komma kvart i.. men kom nästan kvar över haha

och efter att ha bestämt vilka som ska spela på banorna så börja vi.

Jag är så urrutten på bowling btw .. haha

alla slog strike efter strike, men lilla bea fick stå där med att bara ha lyckats som max att ta ner alla utom två... så var det läänge.

Fille var och pissa eller nåt, det var hans tur att spela... lite ful som jag är så tänkte jag att "haha jag spelar åt honom"vad slår jag om inte en satans STRIKE!?

aa det var den onda gärningen som blev en god :D

Ramla gjorde jag, kasta ett klot bakot då den flög ur fingrarna på mig, aa det är verkligen en upplevelse och skratt när jag bowlar haha

men ju fullare jag blev (finns bar på bowlingen) ju fler strikar slog jag :O

Tina och Erica var nyktra ialf.

Strömpis nästa.... eller inte, kön va sju mil lång.

så det blev Satin istället, har aldrig varit där sen dom flytta till en annan lokal, jag ska säga det att det var faktiskt bättre på Satin förut innan dom flytta...

aa just, mellan bowlingen och satin var vi ju uppe till kjell och festa lite, vi drog inte ut på krogen förns efter 12 nångång.

aa shit vad vi gjorde mycket den kvällen, men så kul som jag hade då har jag inte haft på länge . det var verkligen en kanon kväll som sluta fullt påklädd med ett tjockt täcke på soffan bredvid fille hos jojo haha

på andra gaveln av soffan låg kjell och jojo. verkligen ingen av oss tänkte på sängen..

Vi måste ha somna allihopa, för det siata vi gjorde var ju att vi satt i soffan och snacka tror jag. sen sov vi allihopa.

ja det var riktigt kul ialf. =)

bula i pannan har jag efter johannas flaska som jag fick när vi dansa som mest, ja gu vad vi dansa... jag mår så bra!

Längtar till Lördag nu då vi ska hitta på nåt igen.

Har bara en lektion idag, Matte. Börjar klockan 12-14.00

 


GlarrernaMåste bara visa lite av glasögonen

körde en liten nalle puh chest.. tänk tänk tänk om man kunde bli snyggare än såhär ;D (A)

det är lite halv sexigare med glasögon ta mig tusan.

nej, off to school!


2010wazzup girlfriend?!

..lyssna på låten o ba skrev av .

Det fanns tider då man kunde slappna av och bara sätta sig med datorn i knät och skriva ner lite ord och tankar här för och dela till er alla som läser... även fast jag inte skrivit på ettag så verkar det rätt så populärt ändå enligt statistiken. skoj!

dock då jag vart mindre glad av att läsa en ful kommentar här av en viss person som ej ska nämnas då jag ändå vet vem det är och det är så barnsligt.. o blir barnsligare om jag gör likaså.

So I just don´t !

Det är Tisdag idag ialf. och jag har haft min första data lektion och Andra delen av Engelska. Det känns gudomligt skönt faktiskt!

Det har varit så himla lång tråkigt och jobbigt .. kämpigt och verkligen skit, blandat med julafton och piss nyår så mår jag ändå på topp...eller?

Jodå, jag känner mig up in the sky .

Sötaste två åringen på julafton jag hade då (A), självklart.... min lilla ängel Miranda!

Vi hade jultomte (som varje år) och jag väntade mig ju en blyg och tyst Miranda då när jultomten kom.. men där hade mamma fel haha, hon tog glatt emot sina paket (och alla andras) ifrån tomten, tillomed så fick tomten en halv kram också. sötaste!

Världens VÄRLDENS sötaste unge har jag!

Kvällen innan julafton hade vi uppesittar kväll ute hos mamma i huset, jonas och Tila var med dom också.. ja och miranda åklart. en trilla Anders in. Åh herregud, om ni har någon knäppgök som inte kan klura ut ett .. hum, vad det nu heter , men alltså ett sånt där "Mind game" där två krokar typ sitter ihop och aa.. skitsamma, anders då .. han lista fan aldrig ut det, jag tror jag satt med honom från o med att andra omgången i bingolotto hade börjat till att han och jonas drog. och då var klockan ialf. över 00.00

inge vidare där till slutet... fy bubblan!

bla bla.

Nyår slår den kvällen ialf. för den var pissigare!

Igår började ju "skolan" jag fick veta att jag inte behövde gå upp sådär tidigt som jag gjorde och tralla till skolan för den dagen var bara till för dom NYA.. bajs on that!

gick hem... en timme senare, FAN... ska ju träffa min svenska lärare angående mitt referat jag skrev ihop på en timma... men jag hade bara gjort slarv fel ;D yeeey im so FU great!!

sen drog jag in till stan med Tina {#} det gjorde dagen mycket bättre!

ooh!! btw, så har jag mina glasögon!!!! {#}

jag skojar inte när jag säger att, från stunden jag slängde av mig linserna och tog på glasögonen så kände jag mig .. som man känner sig när man är waaay to drunk! men mamma sa att det är vanligt, att jag ska va försiktig.

Snacka om omställning.. jag är ännu inte van och då har jag haft dom på sen igår eftermiddag. Känns himla konstigt men samtidigt skönt och kunna variera mellan linserna och glarrerna .

nä nu ska jag se om jag kan få ordning på office 2003 i den andra datorn då det vore bra o ha å det andvänds i datasalen på skolan.

Miranda sover, och det gör Tila med.. i knät på mig, Torsten ligger .. haha ... ja, han ligger i en av korgarna jag har ute i hallen haha

xoxo