Lights in the dark and meMycket har hänt på sistonde så jag vet knappt where to start .

Jag har ialf. flyttat klart, det tog en hel helg .. det tog verkligen fart på nästan allting då jag flyttade. Stress stress och massa krångel och skavanker.

Min kära dotter bröt nyckelbenet så då fick hon vara hos mammsen i hela 3 veckor till.

Jag sökte ju ett jobb här för ettag sen nu. Fick inget svar =/ fastän det talades så gott om mig så det var ialf. 80% att jag skulle få jobbet. Men det var väl inte menat. Arbetstiderna var ju lite sisådär (hade tagit jobbet vilketsom) men det hade blivit tufft. Jaja, ledsen över det.. men i´m still trying. Ska ialf. joina en utbildning genom jobbet jag sökte, det blev som mitt tröstpris. och det är ialf. något. Sen har vi ju små jobbet. Toppen tjej det där

Hamna lite i ekonomisk kris .. eller ja okej, ALOT! Hamnade riktigt i skiten. Men det löste sig.

Varit på gränsen flera gånger nu så det är nog därför jag nu tar åt mig fler små jobb så jag ska komma på fötterna ordentligt.

Hade världens översvämning i mitt badrum i fredags... det var vatten överallt!!

Det rann tillomed över tröskeln liksom. Avloppsvatten, hur mysigt är det. Jag hade inte varit hemma på hela veckan då dom skulle byta golv här hemma i tre rum. Så jag & Miranda sov då inne i örebro. Så i fredags kom vi tillbaka och jag fick ställa tillbaka alla mina möbler och så. Tittar in i badrummet och ser att mina mattor är dyngsura, jag blir fundersam och slänger upp dom på balkongräcket. Nån timme senare hör jag hur det bubblar ifrån badrummet. Jag tittar in och ser vatten överallt!?

Ja herregud , höll på att gråta. Så jobbigt var det. Jag ville ju bara få iordning på mitt hem. Slamsug kom ifrån örebro och ordnade det åt mig Duktiga pojkar.

Nu är mitt hem fint , mysigt & precis i min smak TRIVSAMT. Det duger åt mig dom närmsta två årena ialf. För sen är det spikat att jag flyttar till örebro. om nu inte tidigare, det beror på helt andra saker.

lala, hm.. står stilla i skallebanken på mig nu. Det är ändå först nu som jag hade tid och sätta mig och skriva lite sen så får man inte ur sig något alls. Så är det väl oftast för många.

Köpt två jackor åt Miranda idag ialf. som jag vann på Tradera, dagis jackor. Sånt behövs.

Och sen har jag bestämmt mig nu för att vara singel ialf. två år fram. Minst. Jag gjorde felet sist med att kasta mig in i det för fort, och av det så avslutades det snabbt också. för fort. Men så blir det ju. Och jag känner att jag trivdes bra i min lägenhet innan mitt ex nu, Jonas. Jag hade det super bra med livet och allt. Inte för jonas var värsta problemet utan jag hade det bara bra, stadigt och så.

Så nu fanimej ska jag bli miss independent.

Tittade på Zodiac igår, och herre vad trött jag var. men satan va spännande den var. As lång film men det var värt se. Att jag aldrig sett den tidigare. hehe

jaja, God natt.

Ska inte sova nu men sen... Ska nog prata i telefon lite till snart känner jag på mig