Ny bil.

Ja, vi köpte ju en ny bil idag. Jonas och Miranda åkte iväg till trollhättan och hämtade den.
Så ja, .. två bilar. Nu är det bara mitt körkort som fattas. Och det går ju sisådär.
Måste fortfarande gå den där kursen för att få kunna övningsköra med Jonas.
 
Suck. Vi finner aldrig någon tid till det. 
 
Men skönt ialf. att man har en bil och köra sen när jag väl fått körkortet.
 
 
 
 

7 utdragna tänder :(

Snacka om att jag knappt hunnit med att sitta på röven denna helg! 
 
 
.... Jonas, älskling. Han kom hem sent i torsdags. *skit* Så han fick bara glutta lite på sin tårta i kylen.
 
Made by bea!
 
 
Närå, han fick välja om han ville äta tårta då eller på Fredagen. Så vi sparade den till första besöket på Fredagen. Och ja, jag är ju inte mycket för tårta men jag fick väldigt bra kommentarer om min tårta.
Jag är ju mer för utseendets skull, det är roligt som fan att dekorera, men det var ju tur att även innehållet uppskattades.
 
Det var Jonas mamma och mor föräldrar som kom i Fredags. Vi hann faktiskt med och handla och dona och grejja precis innan dom kom hit. Bokstavligen. Vi kom samtidigt hem till oss.
 
... det var ju så att jag hade bokat tid hos veterinären angående Tilas tänder. Så vi lämnade av henne Fredags morse och sen drog vi och handlade mat och present till Moa som hade fyllt år.
 
Hämtade sen Tila vid halv tre. Jag fick först betala ... 1910kr !!! aha... lite halv skakis och tänker
"har hon några tänder kvar ens?"
Och så får jag faktura och papper om lite råd om hur man ska göra det behagligt för Tila då hon varit nedsövd med narkos osv. ... stod bara det. MEN, så vänder jag på pappret... tror allt är helt lugnt...
och där står det. 
 
"Tila hade grov tandsten och vi drog ut 7 tänder på henne. Varav 2 stycken var mjölktänder. Och klor är klippta"
 
åh herregud!!!!!!
 
Sen kom veterinäret ut med min lilla tjej. Små söta bandage hade hon om benen, hyper glad över att jag kom för och hämta henne. Men skakig. Jag börja nästan gråta hahaha
 
Men ja, tydligen så är det vanligt att det blir så med små hundar, då tänderna växer så tätt. Och så oturligt nog hade hon kvar två mjölktänder som inte hade lossnat. Men jag är så glad nu för hennes skull att det hela gick bra. Tila käka redan dagen efter och var sig själv igen.
 
För när hon kom hem.. oj oj. Hon var som en tung gose nalle som man fick bära runt på. Lägga i korgen, bära ut och sätta ner så hon kissa. Sen upp igen och in till korgen.
 
Stackars bäbis. Men idag är hon full och alert, precis som hon ska vara. Nu gäller det bara att försöka hålla koll på hennes tänder. Ska köpa bra tugg ben med sträv sida.... inget skit man ser på tv. Nej, det ska vara ett bra ben med sträv sida. Japp japp!
 
Här är hon min lilla bäbis tjej.
 
Orkar seriöst inte skriva mer.... så här bjuder jag på bilder istället. Dom talar för sig självt. Hahaha ja herregud... Vilken helg.
 
 

Min älskade sambo fyller 30 år idag!

Stort Grattis till dig Jonas. Min älskade och underbara sambo! Du är kung och vi älskar dig över allt som finns på jorden. Du är bäst.   Lyckligast är jag som får dela mitt liv med dig.
... och det vill jag göra i hela mitt liv.
 
Grattis älskling! 30 år idag!! 
 
Hurra hurra hurra!!!
 
Ikväll firar vi dig älskling, när du kommer hem ifrån jobbet.
 

Busy day.

Har en hel helg med två kalas att planera och handla in till. Hur ska jag orka..
 
Jag ska baka (för första gången) macarones. Och en såkallad Kokos- och Hallonstubbe. 
--->Klicka på länken så kommer ni till receptet.
OCH en budapest stubbe. For the firste time. Haha hur ska detta sluta.
 
Ska redan idag förbereda tårtbotten till Jonas egna födelsedags surpriise tårta, som han ska få imorgon när han kommer hem. Ja, min sambo, Jonas, Fyller 30 år imorgon.
 
 
Så jag och Miranda och Linus, ska överraska honom med en tårta.
Han gillar ju williams tårta.... jag avskyr den... men det är klart jag ska ge honom hans favorit tårta. Aldrig gjort en sådan men det ska väl gå bra. Choklad och päron, är väl inte så svårt. 
 
Dekoration är jag ju ialf. bäst på! Lägger såklart upp en bild när den är klar.
Haha , på alla bakelser. Det här ska ju bli spännande. Har inte bakat något utav det jag ska baka..
 
Sen idag så ska vi ju dra iväg och handla in alltihopa. Ska även köpa mig en hårfärg... jag måste prova att färga utväxten själv. Visst, det är bekvämt att gå till frissan. Men ibland behöver man en tid NU till att fixa håret, och hur lätt är det att få en bokad tid NU.. inte så lätt. Och jag ska ju bara fixa utväxten så... det värsta som kan hända är väl att jag aldrig mer gör om det.... och då vet jag ju det. Haha
 
Så vi får se om jag köper en färg och fixar det själv.... inte så lätt och färga håret själv heller för den delen. Och jag ska ju slinga. Tänker INTE blondera utväxten. Nej, slinga... slinga. 
 
Att vara blond är fan jobbigt!
 
 
Sitter nu också och lägger in grejjer i kassan på lyko.se .
 
Crush 6 , underbar hårinpackning!! 
Matrix hårspray, doftar så himla gott och är den bästa sprayen!
Tuperingsborste, den är jag helt okunnig om, men den verkar ju as bra om man kollar på videon som dom har länkad på lyko. Och björn axen, silver spray. Den ska tydligen vara bra. Och om jag nu ska färga utväxten själv, så kommer jag nog vilja ha den här nära till hands.
 
Har tidigare haft loreal silver shampo. Den var bra. Men vill prova den här med spray.
 
Nej, hej svejs!!


Kan personligen rekommendera.

Nu när jag använt denna produkt i några månaderså kan jag äntligen säga med gott samvete,
att den verkligen är toppen! 
 
 
AKNICARE, som märket heter. Och som ni ser själva, så finns det en hel del.
Jag använder dock bara två av dessa.
Och det är:
 
Aknicare Cream
Aknicare Cleanser
 
Men det finns också en som tar bort smink bra. Den ska jag köpa. För jag använder ibland consealer och just cleansern tycker inte jag tar bort det så bra. Men sen är ju cleansern till för att just tvätta rent huden i övrigt. Inte smink.
 
Så till alla er som har en besvärlig hud typ (som jag) så tycker jag att ni ska ge denna en sista chans. Jag har haft en heeeeel del olika produkter. Till och med proactive. 
 
Och jag har inget bra och säga om proactive AT ALL! Skit. Den förvärrade bara.
 
Cleansern, är ju rengöring. Den använder du morgon och kväll. För bästa resultat så tvättar jag alltid två gånger direkt. Andra gången låter jag det sitta i en stund.
 
Cream, den är ju återfuktande, en dag kräm typ. Den kan du ha både som natt kräm och dag kräm. Den kan smörjas in flera gånger på dagen om man vill det. (det vill man i början)
 
För en sak ska ni veta, denna torkar ut huden väldigt mycket. Och så kan man få oinbjudna besökare i ansiktet, men det gäller dom 5 första veckorna, sen ska det vara i takt.
 
Detta blev ju jag rekomenderad när jag besökte SkönhetsCompaniet ,örebro.  Och jag ångrar det inte för en sekund. Jag har ju inte massa finnar i ansiktet, jag har mest gamla ärr och så blommar det ju upp en eller två vid hakan, sidan av hakan och kinden. Det fick jag veta att det beror på pormaskar som blir infekterade och blommar upp och blir röda. Så när jag var på skönhetscompaniet, blev jag ju torterad! haha nä men hon klämde bort en massa por maskar och gjorde rent med en massa olika saker, lugnande masker som var kalla och varma. Lukta super gott. Och massage på det efteråt... kommer inte ihåg vad den grejjen hette men tror det var nåt med power treat. 
 
Underbart var det ialf. Även fast hon klämde en del i ansiktet på mig. 
 
och en sak till... ha en bra scrub hemma. Inte för grov, den ska vara lagom kornig. Inte för hård. Och använd den max 2 gånger i veckan. Jag använder Garnier. En blå vit och röd tub som finns att köpa på ica maxi tex. för typ 60 kr. Den är ganska grov, men jag gillar den. Och den använder jag en till två gånger i veckan. 
 
 
Jag rekommenderar verkligen aknicare till dig som har problemhy.
 
 
Här hittar ni aknicare webshop! ---> Aknicare.
 
 
 
 

Härligt häng i solen.

Så himla fint väder det varit idag då!
Vi var ute ialf. halva dagen och grejja i trädgården och städa upp och grejja. Tömma ur vattnet ur dammen så vi kan rengöra den och rensa bort löv och räffsa upp gräsmattan.. ja det var härligt.
 
Linus fick för första gången vara ute och krypa :) det han gillade.
 
Håller på och tömmer dammen än. Men snart så är den tömd, då har vi det roliga kvar sen.
Allt äckel alger. Bläää!
 
Men det rör jag inte förns jag har hjälp utav älskling. Kan ju inte låta mig göra allt mysigt själv . Haha
Vi måste ju få iordning på den nu, så det blir varmt fort. Så vi kan hämta hem våra koi fiskar. Som blivit dubbelt så stora nu! Kanske inte riktigt så stora men dom har ju vuxit. Så det ska bli sköjj.
 
Sen ska vi bygga upp staket och plank vid altan och för garaget. Shiiiiet. Och det ska planteras en drös massa blommor som jag vill ha det. uj uj. Massor av skoj. Kan knappt bärga mig, vill göra allt nu nu nu
 
Allt ska ta såån tid.
 
Jag Miranda och linus och Tila tog en härlig kvälls promenad förut innan kvällen. Härligt! Nu känns det verkligen att sommaren snart är här! 
 
 
Nej, nu ska jag grejja med det sista ute här. Sen göra sig iordning för sängen. God kväll! 

Ville i princip dö!

När man behövt gå igenom en rad dåliga saker för tätt inpå varann. Lång draget och förjävliga saker som gör en helt orklös och så himla ledsen att man inte orkar psykiskt.
 
Jag kände att det var droppen. Igår. Ville i princip DÖ!
 
Jag fick åka in akut till sjukhuset igår. Då jag blödde som en stucken gris här hemma och magsmärtor, ja.. jag var så orolig att det gjorde mig ännu mera orolig. Chaos!
 
Så det var bara att åka in och sätta sig i väntan på en doktor att undersöka saken.
 
Lyckligt nog så slapp jag vänta länge. Och lyckligt nog fick jag åka därifrån strax efter jag kom dit faktiskt.
Det var falskt alarm hehe
 
Allt var precis som det skulle. Låter sjukt, för jag trodde det allra värsta. 
Men så himla lättad. 
 
Härligt sol häng ute på en bänk bakom sjukan efter det fick jag ialf. ,
när jag vänta på att jonas skulle hämta mig igen.
 
 
Och vi som annars skulle ha haft lite främmande här hemma igår, jonas avbokade det dock redan i fredags för att jag sa att jag kände redan då att jag kommer inte orka att ha folk här på lördag. Så han var snäll och avboka sitt trav sällskap + respektive. Tack och lov för det kan jag säga nu. För då vet i tusan. Då hade ju jonas druckit och jag förblött och typ dött! Haha nä men det var tur att vi avbokade det. Kul och bara köra iväg alla för att jag typ förblöder. Haha
Blir väl alla i chaos istället.
 
 
 

Min lille cooling.

Det här inlägget får bara handla om min lilla Linus. Det går så fort nu när dom är så små, man hinner ju inte med. Så det jag kan göra är att blogga om det, så kan man gå tillbaka och minnas det.
Great!
 
 
Han är imorgon hela 9 månader gammal.
 
Och han har två fina tänder på nedre delen och fyra fina tänder där uppe. Dom ploppar fram som ogräs i munnen på honom. Men borsta tänderna är ännu ingen hit . Men det ska vi lära honom att det är. 
 
Han ramlade ju mycket förut när han började ställa sig upp själv med hjälpa av saker att hålla i. Man kunde inte slita ögat bort ens en sekund, gjorde man det, ja då föll han handlöst mot golvet med lilla huvudet. aj aj aj
 
Hela 9 månader gammal så kryper han runt som en raket och ska ställa sig upp vart han än är, oh han gör det galant. Han GÅR hur fint som helst, om man håller i hans händer såklart.
 
Och han kan stå helt själv en liten stund faktiskt. Det har jag här på video.
Sååå lycklig att jag fick med det på video!!  (videon är lite lång men han står i slutet)
 
Han är såå himla duktig. Jag är helt säker på att han kommer att börja gå själv här snart. Han har det ju ändå i släkten... gå tidigt.
 
Jag gick när jag var 9 månader gammal (vi tjejer är ju lite före)
Och Miranda gick helt själv när hon var 10 månader gammal. 
 
Så det ligger ju i släkten. hähä  Så vi ska öva öva öva nu på att hitta balansen.
 
Min coola lilla prins.
 
 

Toppen humör!

Ja, det regnar ute och har gjort det hela morgonen. Men jag är faktiskt på toppen humör! 
Kan det vara för att jag fick toppen besök utav min bästa väninna igår kväll?
Eller för att jag fick sova till 09.15 idag? 
Min dagliga yoga?
Eller min underbara sambo som aldrig gör mig besviken (tillslut) ?
 
Haha, allt bra gör ju en bra dag. Så, allt såklart. 
 
 
Men ja, det är ju inte roligt med regn och grått väder. Det är så mörkt här inne att jag tillochmed har tänt en lampa här inne o vardagsrummet. Craaazy.
 
Blir ju mörkrädd.
 
Idag är det torsdag, och min kära sambo kommer inte hem idag. Han ska jobba imorgon, och kommer hem efter det. Suck. Meeen man får ju se det så att man får bra betalt för det också. Så stolt över att ha en sån hårt arbetande karl i mitt liv. 
 
Och det var mer igår som gjorde mig på bra humör (med tanke på at jag tidigare igår hade en piss dag)
Mina favorit serier har ju ALLA haft uppehåll i typ 2-3 veckor. Sååååå jobbigt!
Men, igår kom ett avsnitt med 90210 Woho!
OCH så fick jag se att min andra favvo serie (som går på mtv) Awkward. WOOHOOO!!! aah, att säsong 3 nu äntligen hade kommit!
Jag var så trött så jag tittade bara på 90210. Men ikväll, jääää då ska jag se på första och andra avsnittet utav awkward. Så bra serie.
 
Och idag kommer min allra älskade tv serie, The vampire diaries. thank god! Men det avsnittet ska jag se på söndag, när gubben har åkt.
 
aaaah, visst är han snygg!!!! 
Joseph Morgan... mmmmhmmm. 
 
och såklar ian somerhalder. Always the favorite.
Såå, ha en trevlig dag allihopa i detta regniga piss väder! Håll huvudet torrt.
And keep smiling.
Peeeace out!
Nu ska jag plugga lite körkorts teori...byye
 

Hårt väder.

Skaplig blåst det är ute! Solen är framme och jag vill så gärna gå ut, ialf. Sätta mig ute på altan... Men vem vågar det?

När tillochmed våran dyn låda flyttat sig för att det blåser så. Yeeee :-|

Den ska liksom stå intill väggen, där jag tar kort ifrån. Den har flyttat sig skapligt mycket. Av bara blåst...


Dålig dag.

Hade världens pepp idag. Skulle skriva en massa skoj i bloggen. Gå ut i det fina vädret ...
 
men den känslan försvann direkt. 
 
Fick istället "värdelöst" tillagd i känslan....
 
Så less på det här. 
 
Vara sambo och ha "skillsmässobarn" och noll kommunikation. Noll "vi" känsla.
 
Ibland känns det som om att jag är den enda som syr i lapptäcket... ensam, med mina två barn.
 
Fuck it!
 
 
Kom dock över en bra text. Kanske är nåt och läsa för dig som också är sambo med bonus barn och "skillsmässobarn" .
 
Läs här isåfall ---> Läsvärt.  
 

Produkter jag tycker är bra.

Först tänker jag visa tre olika torr schampon, bra och dåliga.
 
 
Batiste Torrschampo. Som ni ser finns det ju en hel del, så jag har inte provat alla.
Eftersom jag är blond så är det ju såklart självklart att jag provade den för oss blondiner först
(då den rekomenderas av många blondiner)
 
Och jag måste säga att den är toppen! Det jag gillar med den är att den ger ut färgstänk, så att man har utväxt, gör att den inte blir lika synlig. 
Love it!
 
 
Lee stafford dry shampoo ..(glömde dom att rätta till stavningen?)
Ja, det här torroset (torrschampo) var det första jag köpte i torr väg. Och eftersom jag var brunett då så köpte jag den mörka. Och jag kände typ såhär... hur kunde jag leva utan den här underbara skapelsen.. och ja, eftersom det även är färgstänk i den så var den som grädden på moset för mitt hår. Den var perfekt! Det blev ap snyggt varje gång jag spraya den i hårbotten. Snyggt!
 
Men, sen ska ni veta att det här torroset... stinker starkt utav h-vete! Alltså jag varnar, den är så stark att man får kemikal smak i munnen. Det är helt 100% ärligt och sant. Den är bra, men den väljs tyvär bort pga. den hemska stanken. Gå och smaka kemikaler i munnen, inge vidare. Dessutom märks ju doften utav folk i din närhet, och det är ingen positiv uppmärksamhet.
 
Schwarzkopf got2b rockin`it.  
Den här är toppen på alla sätt och vis! Dock tycker jag att den tar slut väldigt fort, jämfört med lee stafford tex. Men den här luktar inte lika illa och den gör det den ska liksom.
Den kan jag rekomendera till alla.
 
 ....

Besviken!

Precis kommit hem efter att ha varit och handlat på coop.
Ja, jag har skaffat kort där, då jag tycker att coop har en massa bra grejjer man ibland kan behöva sådär snabbt när man ska åka och handla.
 
Dom har liksom min favorit glass, alltid!
Och så har dom en god dricka jag annars bara köpt på den där gul blåa affären som jag nu inte kommer på vad den heter. 
 
Arizona, heter drickan ialf. Ett jätte gott och nyttigt the
 
Men aha!! Nej, nu har dom inte min favorit glass längre, dom hade typ bara 3 smaker!!!???
Ett helt kylskåp med dess egna märke, och bara tre smaker... och inte min favorit.
 
 
Willys brukar faktiskt alltid ha den. Men jag avskyr affären. Och nu när man skaffat coop kort .. så blir man såhär besviken! åååh
 
Inte nog med att ben & jerrys macadamian glassen har försvunnit ifrån alla frys diskar, så ska även baileys göra det. Suuccckkk!
 
(ica maxi har absolut slutat med baileys)
 
.. jag fick nöja mig med häagen-dazs cheesecake istället. Den funkar.
Måste ju ladda upp med gottis, jonas kommer inte hem förns på Fredag nämligen.
 
..... måste undersöka om man kan köpa hem glass online. Annars tycker jag man borde kunna det!

Hej hej hallå dags för uppdatering! :)

Dålig uppdatering. Men lika bra är väl det för dom senaste två veckorna har varit upp och ned.
 
Men just nu är allt på sin plats och precis som det ska vara, ordning!
 
Jag har äntligen varit på mitt sista besök på sjukhuset, och jag gick därifrån med visserligen sura miner, men inombords var jag såå lättad. Så mycket trassel och uppskjutningar hela tiden. 
 
Så skönt att det nu är över.
 
Miranda har snart varit på sitt sista besök hos tandläkar skolan (tandspecialisten) 
Sist vi var där, var hon såå himla duktig! Det gick snabbt även denna gången.
 
 
Är så himla stolt! ... önskade dock att hon kunde vara såhär duktig även hemma.. men men, funkar det bra hos tandläkaren så får det väl vara så. Är stolt ialf. 
 
 
Och jag, klantig som jag är, lämnade kvar mina raybans solbrillor kvar i väntrummet hos tandläkaren. Lycklig är du som fick med dig dom hem! Fucker!!
 
 
.. a moment of silence .... ..... .....   ..  . ... R.I.P raybans.
 
Jaja, får köpa nya. Dom var ju ändå lite snea ..
 
Och så har bea tagit fram målar penseln igen. Och målat mitt lilla fina "fin-rumsbord" vitt.
Men nej, slipa... det fick jonas göra åt mig.
 
Såhär fint blev det.
 
Ska bara inreda det lite mer än såhär... Jonas tyckte det såg ut som ett altare, fattades bara ett kort på honom som död. Haha vad snäll .
 
Och så var jag och Miranda hund vakt en stund åt den här herren. Romeo. Det är jonas jobbarkompis och hans frus hund. Dom skulle ut och resa över helgen och hans hundvakt över helgen kunde inte ta han förns den eftermiddagen dom skulle åka, så då fick han komma hit tills hundvakten kom.
Så fin han är. Och tila gillar han. haha
 
Och Miranda också, här kammar hon honom lite.
 
Och så härligt med sol!! Det var ju riktigt fint här förra veckan. Vi röjde upp i garaget och gjorde iordning i förrådet. Det var riktigt härligt.

 
Och jag vill mig minnas att nissarna på nyheterna och vädret sa att det kommer bli en sol vecka, den här veckan. Är det här sol tycker ni??!!
 
Hela veckans väder. God afton.
 
Ikväll är jag bänkad framför tvn .. så ikväll blir det inget bloggande.. kanske..
För det är...
Dont miss it !

End it movement.

 
Man inser det inte . Men det är så. 
 
Gör något! Hjälp du också.
 
#Enditmovement
 
 
Gå in på den här adressen ---> Enditmovement 
Och läs mer om vad just du kan göra i ditt sammhälle för att få andra att inse, att det här 
måste få ett slut. 
 
Få din och alla andras röster hörda!

Jolie öppnar flickskola i Afghanistan.

 
Kommer över en artikel på Posh24.se , om att Angelina Jolie har öppnat en flickskola i Afghanistan.
Alltså hon börjar bli min favorit kändis!
Hon verkar verkligen ha hjärta för hur världen ser ut i det mest drabbade länder. Och hon försöker verkligen ändra på det till det bättre. 
 
Det är ju underbart av henne!
 
Skolan sägs ha plats för 200 - 300 elever. 
Jätte fint verkligen.
 
Dessutom, har hon en egendesignad accesoarkollektion "Style of jolie" , där vinsten går direkt till hennes organisation som heter " The education partnership of children of conflict" .
 
Dom här örhängena skulle man ju ha.
 
 
 
Det finns ju även fler kändisar som hjälper till ..
 
Här har vi Neil patrick harris, som hjälper hemlösa på Thanksgiving day.
 
 
Twilight stjärnan, Kristen Stewart. Vill också hjälpa folk i nöd, såsom beroende människor av olika saker, få dom på fötter igen. Jag hitta artikeln här .. ---> Här
Och ja, det är ju en början.
 
Och så har vi min favorit.. Leonardo Di Caprio. Han har sedan länge tillbaka, skapat en organisation för våra djur i nöd. Han har gjort en massa storslagna saker. Kanske inte så många som vet, men det helt sant. Ta och läsa lite själca. Finns även en dokumentär film ..
 
 
En annan snygg herre som vill hjälpa alla världens djur.
Oh ja, Ian Somerhalder!  Han har också en egen organisation ---> ISF
 
Han är inte bara en snygg och super cool snubbe som är vampyr, nej han är en super känslig man som vill värna om våran planet. Och han gör ett så otroligt bra jobb! 
Jag är riktigt imponerad faktiskt.
 
Han är ju en sån underbar Människa!
 
Kolla in hans organisation, gör det. Det är otroligt.

Parfym tips!

Måste tipsa om en ny doft jag kom över i veckan.
 
Handlade hem lite ifrån kicks och fick lite presenter också. Tack tack.
 
Bland annat den här underbara doften!! Lukta på den nästa gång ni går in i en parfym affär. 
 
 
Jag ska absolut ha den i min parfym hylla! Helt klart min nya favorit.
 
.. annars så är detta min favorit doft.
 
 

Glad Påsk?

Haft en toppen helg! 
 
Vi firade Påsk hemma hos Jonas Pappa och fru + släkt. Jätte trevligt och Linus fick också äta en massa god påsk mat (även godis som han hittade på golvet, bus ungen)
 
MAAASSA godis blev det så det räckte och blev kilon över. Jag kräks bokstavligen..
 
Och det här är inte allt ... det kom mer sen under dagen och dagen efter. Holy macaroni!
 
 
Dessa helger är ju så himla överdrivna. Jag sa till Jonas att .. "Den som bantar lär ju gå back som fasen med all mat på Påsken. Efter påsken så går det några månader av nyttig äta och bantning, sen kommer NÄSTA helg! Julafton, halloween .. Midsommar. Va faa-an! Haha då är man nere sen igen.
 
Upp ner och upp ner. 
 
nää men alla kanske inte är så stor slagna i sånahär helg firanden. Men dom med stor släkt, går det ju för över.. 
 
 
Jag har ialf. INTE tränat yoga på hela veckan. That sucks! Men men, nya tag imorgon.
Redan Tisdag imorgon. 
 
På fredag ska Miranda till Tandläkaren igen för att "Öva" inför hennes hål lagning.
 
Sen nästa vecka på onsdagen, blir det sjukhuset för mig. Jag hoppas hoppas verkligen att det den här gången går MIN VÄG. Orkar och pallar inte mer sjukhus och negativa svar... fuck !
 
Här är våran nya tvn. Ja, jag sa nej först till tv... men ja, ändå sitter det en ny tv på väggen?!
 
 
Ja, jag ser på fantasterna.
 
Det var verkligen roande att köpa tv... vi köpte ny tv i Lördags faktiskt. Men idag så upptäckte jag att det var dassig och helt pissigt gråig.. bajs bild, helt enkelt. Så vi åkte in och bytte tv mot en annan tv, men den var ju fan mer spegel än tv. Sååå ja vi åkte in ytterligare en gång och bytte till en annan jävla tv!! .. Och ja, den var ju faktiskt bra. så den tror jag vi behåller. Orkar verkligen inte med ett byte igen... men va tusan, man ska ju vara nöjd. Eller hur.
 
 
Miranda gick hennes första "Gå-påska-kärring" iår. Så söt, hon fick jätte mycket godis och pengar
(som om hon inte redan hade flera kilo godis) 
 
 
Men hon ville ju så gärna gå, och det gjorde hon resten utav kvällen den dagen.
 
 
Mitt påsk ägg! Haha, as snygg. Måste nog kasta den imorgon.. ägget är ju kokt.
 
Lite påsk bilder innan vi säger hej gå..
 
Älskar min goa familj. Puss puss på er och glad efter påsk!