Pappas solglasögon.

Jag har ju tidigare skrivit om min pappas bortgång och att det enda som jag egentligen önskade att få ha efter honom, var hans solglasögon. Han samlade ju på dom. 
Ett par som han hade, var ett par gamla Ray Ban . Riktigt gammal modell. Dom ville jag ju verkligen bevara. 
Dom var lite egen konstruerade :) 
Så jag kunde inte ha dom. 

Men, förra veckan, så lämnade jag in dom på Synsam. Fick dom putsade och nya plast mojänger som man har bakom öronen liksom? Vad det nu heter. 
Och böjda så att jag kan ha dom. 

Nu är dom som nya igen. 

Pappa, jag ska vårda dom väl och använda dom flitigt. Det är trots allt, det enda jag har efter dig. Som jag känner med hjärtat. För det var du, solglasögon, kam i bakfickan och lång hästsvans. Det var du. ❤️ Hårprodukter

Hej hej! 

Det här med hårprodukter, är ju en stor djungel. Jag har provat det mesta.. Men då ska jag även tillägga att jag väldigt sällan gör något med mitt hår. Det enda jag gör (som sliter) är väl blekning. Jag slingar ju mitt hår några gånger om året. Platta, nej. Fönar, ja. Använder värmeskydd, nej. Hårinpackning, ja. Så mitt hår , med andra ord, är kanske inte så himla förstört. Får ofta beröm hos frisören att jag har fint hår.

Nog om det. 

Var på Bellbox (som numera är Lyko) förra veckan. Och bad om ett bra schampoo och balsam till mitt hår. 
Hade nyligen läst om PALETT, Maria nila. En rosa flaska. Men jag hade liksom läst både bra och dåligt om det. Jag var ialf. Ute efter något som kan få mitt hår mjukt och glansigt. För alla vet ju hur fult och matt ett blekt hår blir. Och det är det jag hatar med blonderat hår!! Bokstavligen. Det är så tråkigt och fult. SÅ, hon rekommenderade mig då INTE den rosa flaskan. Nej nej. Det skulle bli torrt. Raka motsatsen till det jag ville ha. Hon sa att jag istället ska ta den gröna flaskan, som heter SOFT. 
Köpte allt, schampoo balsam och hårinpackning . 

Tvättade håret idag med det och ja, för första gången (av rekommendationer) så blev det som utlovats. 
Mjukt, glansigt och helt underbart!

Nu har ju jag bara testat den här serien en gång. Men egentligen, hur många gånger funkar det för första gången? Typ aldrig. Så det här tror jag på. Det här kommer jag fortsätta med. 

Haha det är så mjukt. Vill bara pilla med det hela tiden. 

Så till alla er, som har blonderat torrt hår. Långt och tjockt. Som jag. 

Rekommenderar jag att ni testar Maria Nila. Soft. 


Sol sol och ännu mera sol!!!

Bokstavligen SKIT varmt ute idag. Det gör mig jätte glad. För det har varit så trist väder rätt länge nu så den här värmande solen (två dagar i rad) var väl kommen :) 

Man blir ju så deppig av grå väder. 
Ialf. Har jag varit inne i en Depp period. Men det kan ju bero på andra saker också. 

Men just idag, är jag glad. 

Gjorde köttfärslimpa idag och åt ute med barnen. Så himla skönt och äta ute då! 

Längtar tills vi köper staket och insynsskydd . För alltså, det är sån insyn här hemma att jag ALDRIG skulle kunna ligga lite halv naken utan att känna mig obekväm! Så illa är det. Har dessvärre ingen solsäng heller då vi kastat lite gamla utemöbler så... Ja, längtar tills vi sätter igång med det. Vill ha mys pys här ute på gården. Och så för lilla Tila, staket så att hon kan gå gå lös här hemma. 

Ska se i veckan om jag kan få pappas solglasögon "lagade" i veckan. Vill verkligen använda dom. Dom är ju lite egen konstruerade efter hans huvud haha så dom sitter inte så bra på mig.. Pappas Bay Ran 😜 😎 .