Härliga Måndag!!




Måndag Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Härliga Måndag!! härliga måndagar. Man vaknar upp och bara sträcker på sig, sätter på vatten kokaren och gnuggar ögonen inne i badrummet. Fast imorse var det iofs. min kära dotter som väckte mig... klockan 08.00 !!!!! iiii , helt galet. mobilen låg ju där bredvid mig helt öppet, och jag hörde den inte ringa. Jag måste ha sovit så djupt. .

.... hähä, dock så drömde jag ju rätt så galet.Drömde ju om nike haha , thailands hunken. Varför var du tvungen att flytta dit ? haha ja gudars vad man kan drömma tokigt ibland.

Så det blev att rusa upp, sätta på vattenkokaren, slänga ihop en bon boy och fram med kläder, drick drick drick sen rusa iväg Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Härliga Måndag!!

Så, även fast det ibland blir rusnings Måndag morgnar... älskar jag ändå måndagar. Ett tecken på att du överlevt ännu en vecka.

Det här är kanske inget man brukar skriva om, men i Söndags så tryckte jag i mig (for the first time) ett dagen efter piller.

Jag plockade ju ur min hormon-Spiral för 1 månad sen ca. Jag hade bara problem med den, den gav mig huvudvärk, andra smärtsamma värkar ... mitt humör och hur man hanterade känslor över huvud taget Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Härliga Måndag!! Blödningen ska vi inte tala om. Jag hade ju nåt som dom kallade "samlags-blödning" pffft, my ass heller. bara nåt dom hitta på ju. Sak samma. Jag känner mig så mycket bättre nu utan alla det där jävla hormonerna.

nej, det är faktiskt stop med det där nu .. tjejer ska inte behöva tåla mer. Nåt får vi väl lägga på karlarna. Annars kan dom ju vara utan sex.... ... mmhm. Nåt sånt haha


... jump around... jump up n up n get dow... jump, jump, jump ..

kom inte iväg och köpte gym kort idag, fann ingen tid till det. Men whaaaat ever, fick ju träna anyway.

Ringt viktiga samtal också, satt ned foten nu och sagt "nej nu jävlar är det slut på lekandet"

Gått från halv tid till heltid. And it feels so the right thing to do.

nej, nu är klockan 20.05 och jag är såå trött. Får ta på mig glarrerna och vänta på Malin samtal, sen läsa bok. Miranda slocknade redan vid  18 tiden idag. Kraken Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Härliga Måndag!!

Var med om en liten hemsk sak idag när jag lämnade pluttis på dagis. Alltså man reagerar ju ganska starkt när ett barn säger att dens mamma ska slå en , och sen att dens mamma även slog det här barnet då. Väldigt olustigt. Detta sa det här barnet först till min dotter och sedan till mig.... hemskt alltså.


Helt slut.



Klockan är snart bara 21 , och jag ligger redan i sängen. (Miranda slockna redan vid 19) Vi är tidiga i säng ikväll.

Varit full rulle idag. Första vi gjorde imorse var att mysa framför tvn med frukost uppstaplat Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Helt slut. sen in i duschen och göra sig iordning. Vi skulle in till Marieberg igen för lite ärenden. Viktiga och mindre viktiga ( fast så är det väl alltid) Jag hade ialf. i uppdrag att köpa mig en svart skjorta som jag hade i handen igår när vi var där med mamma och co. Men jag köpte den aldrig, vet inte varför men det blev bara så. Var för upptagen med att jaga Miranda i alla butiker. Fick med mig ialf. lite nya underkläder. Träffade min älskade Johanna också, med sin tjockis mage Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Helt slut. ja, hon väntar barn. Redan gått halva tiden och jätte tjock, gått upp hela 8 kg (gjorde jag totalt med Miranda) Haha fast det vill inte Johanna höra då hon bara gått halva tiden ;) hähä

Men ialf. Så idag köpte jag skjortan, fick Jonas att köpa sig en snygg keps. Sen for vi in till Örebro till min Farmor. Fick i oss lite mat Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Helt slut.

Farmor skulle ändå komma hem till mig med buss, men eftersom vi hade ärenden inne i örebro så tog vi två flugor i en smäll.

Sen blev det Kalas, min systerson som fyllde 7 år Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Helt slut. Han fick en klocka av "mig" och nån leksak såklart. Jag var bestämd att jag INTE skulle äta en enda bit tårta innan jag kom dit, men det gick ju åt skogen haha jag åt två bita ialr. Var ju tvungen när syrran ändå hade gjort två tårtor ;)

Har ju nämligen käkat tårta för 3 år fram!!! Alla dessa kalas. gaaaah blir tokig. Spyr egentligen bara jag ser en tårta.

Varit på kalas non-stop sen sista november. Skojar inte!

Först Lillebror, sen Mika min "pappa" Sen syrran (sen vare ju julafton med massa mat) Sen nyår (hade jag gjort en tårta) Sen fyllde min syster dotter, sen fyllde jag och nu Adrian. jeeeeeesus.

Men tjaem en rolig helg har vi ialf. haft Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Helt slut.

Ser framemot nästa vecka nu. Ska äntligen köpa mig mitt gymkort och sen börja lite med pappers och "vetenskap" göra, inför mitt nya jobb som Sekreterare/assistent/Suppleang haha Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Helt slut.

Gullade lite med min kattunge idag också innan vi for hem ifrån syrran, får snart hem henne {#}

Sämsta bilden på jonas (kvallen då alltså) men jag tyckte han passa så bra i kepsen, se så glad han är hahaha

 


Bling Bling



Löning idag, och vad gör man då?

Man åker och Shoppar!! Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Bling Bling

Såklart hade vi andra ärenden också, som att byta Tilas halsband ytterligare en gång (3e gången) men den här gången fick den lilla plutten följa med. Haha och det är ju helt otroligt hur fel man kan ta med ögon mått ibland alltså. jag brukar ha värsta ögonmåttet men inte på halsband dock. Vi hade storlek 3.0 på Tilas som vi bytte förra veckan. Gissa vad vi fick ta för storlek nu.. Vi fick byta till 2.0 Haha två storlekar ner. Men nu sitter det prima fint på henne Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Bling Bling

Var in på Marieberg innan det. Jonas tittade efter skor.          Jonas är den största märkesnörden jag känner. Bara dyrt ska det vara. Han missar ju så mycket annat snyggt som också är billigare. Lacoste skor i olika modeller och färger men ser ändå likadana ut... alltså det håller inte :P

Så Jag fick honom att köpa ett par Hummel pjucks. (ny modell) As snygga verkligen. Och han passade i dom. Awesome jag är!!! Var på tiden också att han köpte nya, haha för FY FAN vad hans skor innan luktade APA!!!! Stackars Frippes bil hahaha

Och Beatrice Fick en bling bling klocka {#}

Köpte en present åt min syster son också.. hoppas han tycker om den Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Bling Bling det är en klocka.

BTW , eftersom jonas storlek inte fanns i butiken på Marieberg så fanns dom ju inne i örebro. Eftersom vi ändå skulle dit och byta Tilas halsband så tog vi den smällen också Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Bling Bling Och käka sedan på baguett. Mumms.

Nu är vi hemma och mellanlandar lite, jonas ska ut till sitt hus som han äntligen ska få ut på anonns. Sen ska vi tydligen in till västerås för att han ska hämta något som han köpt till bilen.

jaja .. dricka upp mitt kaffe nu och grejja med Adrians present Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Bling Bling


Kyla och rostig hals.




Sitter nu med kaffe i hand och ska strax iväg och jobba lite.

Halsen min är sämre än igår, som ett rostigt rör. Usch vad smärtsam den är just idag. Inte ens min älskade kaffe vill hjälpa till och lindra.

Var trött som tusan imorse också, men har faktiskt sovit inatt. Jag har nämligen haft "klåda" på armarna. Haha nej, har inte skabb :P Men en känslig hud, och såklart så kan det ju vara kylan men ändå, det börjar bli irriterande att inte kunna sova om nätterna för att det kliar och sticker så på armarna. Men igår kväll så när jag badade... rakade benen (såå skönt) haha så smörjde jag in mig med lotion. ooh ooh och btw, ni vet den där reklamen på tv om PALMOLIV dusch creme, den som man "bara vill ha mer och mer" utav. haha inte för att jag brukar falla för reklam... och det har jag inte gjort heller. Men any who.

Jag köpte Dove, en dusch creme som är vit och röd flaska. Alltså jag säger bara såhär GUDOMLIG . Den dusch cremen vill man VERKLIGEN bara stå och gno in sig i timmar, såå skön den är.. ooh kan skriva hur mycket som helst om den hur nice den är men det får räcka nu .

På söndag är det (hemskaste jag vet nu förtiden) Kalas.. För min syster son Adrian. För första gången kommer jag nog antagligen inte ens titta på tårtan som kommer vara. Men undrar vad man ska köpa åt 7- åringen. svårt ju. Ska iväg imorgon och kolla.

nej nu får jag gå härifrån om jag ens ska hinna göra mig iordning också. Annars skriver jag väl en massa mer :P


I miss M



Du skulle bara veta hur mycket jag saknar dig.

Det liksom fattas något ibland om kvällarna och morgnarna här hemma.

Ingen som finns där bredvid mig sovandes när jag ser på filmen vi skulle ha tittat på =)

Ingen som ligger så gosigt nedgrävd bland alla kuddarna på morgonen som får mig att le.... inge snus på mina kuddar och heller ingen lukt av dig.

... har bara det lilla marsvinet nere vid fötterna.

Har bara en kvarglömd tröja.{#}

any who.

I miss u M {#}

 


Stalker



Ibland är jag en riktigt Stalker alltså {#}

"Dagarna jag brukade stöta på dig, blev jag generad som blyger. Du var min käraste ögonsten i timmar (även fast det bara var korta stunder)"

haha, värsta kärleksförklaringen.

Vi alla har väl en snygging till granne, eller hur?

Han var min {#}


Dom beställda fotona.




Tror att det blev något galet i beställningen?

haha

För övrigt så blev jag mycket nöjd Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Dom beställda fotona.

Nu är det bara själva Albumet som sja inhandlas. Det ska granskas 100 stycken om det så ska behövas. Fin måste den ju vara ialf.

(Får väl ha en hel sida med alla fotona som ett minne annars){#}


Svettig vinter?



Det är Måndag och här står jag och dricker kaffe Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Svettig vinter?

I helgen såg jag framemot att faktiskt sätta röven till att bara vara hemma och träna, pyssla om mig själv och Tila. Men nej, jag fick ha min dotter den här helgen då hennes fader jobbade + att han blev "sjuk"

what ever.

Jag hann ialf. Fika med herr Filip på fredagen. Stötte på min Kära kusin Emelie där på fiket också, haha vilket sammanträffande. Har inte sett henne på länge så det var kul och se ett främmande men inte alls främmande ansikte Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Svettig vinter?

Drog och handlade ett nytt halsband åt lilla Tila också. Haha och oboy vilken resa det var. haha jag är bra korkad ibland.

Först så blev det ett fint halsband i brunt läder (mocha?) med gula diamanter på. Jätte fint.

kommer hem och ska prova det. Jag stod och vela mellan två storlekar inne i affären men beslutade att ta det minsta. Ack ack vad fel... det var precis så att det passa PÅ YTTERSTA HACKET.

Så på lördagen sen for vi in och skulle byta till ett större, men då fanns det inte kvar. Jätte konstigt. Men jag hitta då ett annat som föll mig i smaken, och dessutom var billigare. Burberry tyg halv stryp koppel, men det var mjukt på insidan och var jätte fint. Jag mätte med det förra halsbandet när halsbandet var strypt.

hahahaha varför i hela friden gjorde jag så för?!

För det passade ju inte henne alls då... är det halv stryp koppel ska det ju vara litet runt om halsen och sen kedjan liksom. ooooh gosh. Suck på mig själv. Men på fredag nu så ska vi in och byta det också. haha

any who. sen drog vi iväg och handlade. Jag var ju fortfarande sugen på en nyttig helg (eftersom jag nu inte kunde träna) så det fick bli att handla en massa grönsaker och fisk.. blandat och woila.. Sallad haha

... lala, min tattuering kliar så himla mycket!!

åh vad  jag vill ha sommar! Gå runt i fina skor och lättare kläder. Slippa en tjock jobbig jacka som gör en helt svettig och jävlig.

Har btw beställt en massa fotografier som jag ska sätta in i min Scrapbook Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Svettig vinter?

Alla bilderna kommer ju ifrån datorn, hur ofta ser man på dom liksom? Roligare och sätta in dom i en bok och skriva om dom. Minnen vettu... Ska bli kul och se om jag får hem dom idag.


Friends again.



wa wa wa

Gick och la mig tidigt igår, läste (inte ens ett helt kapitel) stängde av mina alarm och somnade. Hade ju inget jobb eller nånting att göra idag så jag fick lite sovmorgon. Vaknade dock klockan 10 av mig själv.

Hade bara ett ärende till apoteket, köpa salva till tattueringen och sen med Malin till vårdcentralen.

Ringde Malin typ 11, hon hade ju precis vaknat och fick skynda sig med att göra sig klar till jobbet så ingen v.central för henne. Jag ialf. gjorde mig iordning för att traska iväg till apoteket. Hade ingen kaffe hemma{#} så det var bara att springa iväg typ

Och min syster ringde mig on the way, frågade om mina sista siffror i personnumret igen haha

Så ja, Beatrice är nu en Suppleant i en bygg firma. Det ska bli jätte kul faktiskt. Inte för att jag kommer göra så värst mycket men ändå, jag kommer ju vara med och bestämma och se över allting som dom andra. Sen när det väl har kommit igång ordentligt blir jag ju mer in i företaget. Ser framemot det Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Friends again.

och så gick särringen tillbaka och blev min vän igen {#}

Jockoboi, har ju saknat dig massor!!

Nej, nu ska jag dricka upp min mugg kaffe och sen träna. Vad ska man annars göra en ledig dag?

 


Ny Tattuerad.



Vilken smärta!

Har aldrig klagat på smärtan från mina andra tattueringar, men den här.... himmel vad ont det gjorde.{#}

Men det vare värt.

Tack Robin.

 

Nu blir det sängen för mig här strax. Ska slå en pling till min telfon tjej och sen läsa lite ur min Vampire Diaries bok. Får lägga mig med plasten på inatt, jag glömde ju köpa salva {#}

Natti natt!


Nytt år och allting nytt.



Såg att senast jag la upp ett inlägg var i november.

Och jag har faktiskt valt att helst inte gå in på min blogg alls, det är för smärtsamt att se det senaste inläggena jag gjort... ändå tar jag inte bort dom, det hände ju. Jag kan inte göra det ogjort, fast jag önskar att jag kunde.

Ni förstår kanske att jag menar mitt "förhållande" med Richard... det kortvariga.

Vill inte skriva om vad som hänt osv. jag mår dåligt bara jag tänker på det. Love is painful, thats all you need to know.

men ialf.

 

Idag är det Måndag, Alla {#} dag!

Antingen tycker man om alla hjärtans dag eller så avskyr man den. Jag kan inte säga att jag ogillar den här dagen... men då fick jag en stor fin bukett blommor till dörren idag. Jätte fint och med ett kort och en nalle björn. Så himla rart. Jag blev väldigt förvånad, och det är kul.

Sen så fick jag en himla bra nyhet som gjorde dagen extra bäst. Jag har fått ett jobb som Suppleant. Det ska bli spännande.

Ska sätta igång och baka gott här sen jag och Miranda, eftersom det är alla hjärtans dag idag. Så ska vi mysa till det. Och imorgon ska jag tattuera mig, haha herre vilken bra starta på den här veckan jag fick. Haft en bra helg också Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Nytt år och allting nytt. allt känns som solen... strålande.

Igår lämnade jag in ett par jeans som jag ville sy in (ett par i storlek 24) helt knasigt egentligen. jag har inte annorexia =D  Sydde in dom vid låren och smal benen. Det blev jätte bra. Mister Minit kan jag verkligen rekomendera till örebro folket (Marieberg) 180:-

Var orolig att jag skulle förstöra dom faktiskt Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Nytt år och allting nytt. Mina true Religion jeans.

GLAD ALLA <3 DAG ALLIHOPA!!