Mina tankar går till er.



Vet inte riktigt vad jag ska skriva, den här veckan började i sorg för en massa människor.

Två personer har lämnat jorden. Två personer som nu får finnas i våra tankar och hjärtan. Det gör ont i många nu vet jag.

Två personer som lämnat stor sorg i våra hjärtan. All tanke till alla er som mist någon närstående.

Jag själv har inte stått nära någon som gått bort, så därför skriver jag ner tankar till alla er som mist någon. Mina kära vänner som stod dessa underbara personer nära... jag vet och kan inte förstå hur det måste kännas. Släkt, vänner ...

Jonas, det gör ont i mig att veta om att du får ta den här smärtan just nu på jobbet. Alla er. önska att jag fick krama om dig och säga att det kommer bli bättre, han är på en bättre plats nu som är bra. Och att han är lyckligare nu.

Till alla er andra som mist Rickard. Kan bara se hur ni alla mår, och det gör så ont att inte kunna hjälpa eller förstå. Så nej jag vet inte vad jag ska skriva riktigt.

En sånhär smärta kan inte beskrivas i ord ens. Jag hoppas det snart lugnar ner sig.

Varför ska det behöva vara såhär.

Livet ska vara tills man somnar in, inte innan .

Vila i frid.


Måndag morgon och nytt jobb



Sitter nu med min andra kaffe i handen. Jag ska inte iväg förns klockan 10... suck. Haha men jag får skylla mig själv som for upp och gjorde mig klar och trodde jag skulle iväg (tidigare än 10 ialf.)

Mirandas pappa kom aldrig och hämtade henne igår, så jag fick lämna henne på dagis idag. Både han och jag har nytt jobb idag, och han vet inte ens sina arbetstider. Men alltså såhär är det, har man barn så anpassar man sig efter det och eftersom vi haft det väldigt struligt gällande just tider och "våra" veckor. Så är det här löjligt. Jag har ett jobb att sköta, lika mycket som han själv.

Fick nämligen veta allt det här igår, om att han inte vet om sina jobbar tider och sa då att han med andra ord inte skulle ha Miranda på hela veckan.

Suck suck och ÅTER suck. Men det är hans vecka nu och jag är inte hemma förns ikväll, jag anpassar mina tider. jobbar längre när jag är barnledig och kortare när jag har min dotter. Det är väl så man gör? Om inte, så diskuterar man sånthär INNAN. Och inte dagen innan, samma dag som det är bytes dagar.

Föräldrar livet är tufft.

Ser framemot min första dag ialf. men sitter nu och funderar på om jag ska plocka med min dator .. har lite grejjer i den jag kan behöva. Har ju en dator där såklart, men har ändå lite stuff i min som kan behövas. Sak samma, har ändå inget batteri i min dator än så den får nog vara kvar hemma. orka släpa på den.

I lördags var jag och Miranda ut till sköllersta till mina föräldrar. Var så längesen vi var där. Vi åt mat, lekte och grejja. Åkte sen ut till Marieberg hahaha och shoppa lite till ;) men den här gången så hittade jag ett par jeans till Miranda plutt . Hittade ett par byxor sist jag var på shopping runda, men var osäker på storlek och om dom skulle passa. Så jag köpte ett par "boyfriend" jeans åt henne :D ur söta små "baggy" jeans. Dock gick hon och drog upp dom hela tiden, men inte så konstigt. dom hängde ju mer än hennes andra jeans så hon var väl ovan. Men snygga var dom på henne. Och så fick hon en fin keps/mössa.

nej nu ska jag se så jag har med mig allt. Hund, kalender och nycklar. (Y)

Hon är så söt min älskade lilla troll-unge {#}

Jonas och tila igår, båda lite trötta och söta. Miranda gjorde vi en tattuering på hahaha ifrån min iphone, av någon app som jag hitta.


Strawberry, WHIP! Mixed with love ;)



Hittade världens sötaste bild när jag googlade runt efter en het bild med jordgubbar och vispgrädde..

Ska helt klart måla mina naglar sådär Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Strawberry, WHIP! Mixed with love ;)

nåväl, anledningen till mitt sökande efter bilden som kan ge en iblick i hur min natt såg ut/kändes , är för att jag och Jonas hade typ världens underbaraste kväll/natt igår. oh my god!!

Jag hade tidigare "skojat" till det med att smsa honom och skriva:

"mat? du kan få äta jordgubbar och vispgrädde på mig ikväll ;) "

Vilket jag faktiskt gjorde Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Strawberry, WHIP! Mixed with love ;) Jag köpte fina (både små och stora) Jordgubbar, och vispgrädde. Så efter att Miranda hade somnat så började jag gå runt och små flirta med Jonas och klä av mig. Skar upp lite jordgubbar och la i en skål, tog vispgrädden och parkerade allt in i sovrummet. Tände lite ljus och sen

- jooho,  kom då ..{#}

Vi började faktiskt med att glo på en film haha "Martyrs" riktigt sick film. Men vi började ganska snart linda in oss i varann. Och jag måste faktiskt säga, jag har aldrig gjort sånt här tidigare. Mat + sex. Aldrig gjort det. har väl liksom hela tiden aldrig tagit mig an sånt. Tänkt liksom att, hur går man igång på sånt? Att äta medans man ska ha sex .. hur får man ihop sånt?

Jag och jonas fick verkligen till det ialf. ;) gudars vilken passion! Jag vill inte skriva ner allt i detalj, men det var det underbaraste jag varit med om. Det kändes verkligen som om att vi båda låg på ett moln av vispgrädde, mjuk grädde och med massa mjuka goda små jordgubbar runt oss. Rullandes runt där .. som i en reklam för en himmel säng med jätte töntigt musik till hahaha

Jordgubbar och vispgrädde i sängen, rekomenderas!

Negativt kan bli positivt.


Venus budskap.




Kände mig lite träffad när jag klicka mig in till det här.

Venus 8

Din relation är på väg att bli mycket starkare, något som kommer att ge dig tryggheten som du behöver. Du går in i en lång period av lycka, som kommer att få dig att känna dig balanserad och harmonisk, både med dig själv och med din partner. Om du är singel, är chanserna stora för dig att möta någon och inleda en passionerad relation med den här personen. Nya saker innebär nya hänsyntaganden och nytt ansvar, något som kan dra dig i olika riktningar samtidigt, men du lär dig att hantera detta.

Bli inte svartsjuk på din partners andra relationer, du är den mest betydelsefulla personen i hans liv. Bli inte för krävande heller, eftersom detta kommer att leda till negativa effekter. Sträva efter att uppråtthålla balans och harmoni

.....är lite nervös just nu.

 


Jag är bara glad..



Gårdagen.

Start 07.00

Miranda väcker mig, jag drar mig lite och sedan går jag upp. Blev rätt sent natten till igår. Då jag satt och tokade mig på Jonas. Väldigt upprörande och irriterande.

Jag starta ialf. med att visa lite kärlek, så jag drog ett halv mysigt mms och med texten "miss u" ihopp om att få respons (klockan var då ca 8.00) Jag fick inget svar förns typ 4 timmar senare. Att även han saknade mig Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Jag är bara glad.. så det var ju positivt. haha

Jag tog INTE sprutan igår. Alltså, den skulle tas i rumpan!!! No thanx.. forget it. NO FREAKIN WAY!

Men jag reser ju inte så mycket, och vi ska ju resa inom europa så att, det är väl inte döds viktigt.

Jag har sovit 3 timmar inatt. Sena kvällen och natten bestod utav diskussion. Lååååång diskussion och jag har verkligen överträffat mig själv. Sen jag tog ur min hormonspiral så , är jag nästan säker på, att jag tog bort den iskalla delen utav mig. Jag gjorde och sa saker igår som jag annars aldrig hade gjort.

But hey, vad gör man inte när man verkligen vill något.

Så allt är bara positivt nu.

Erica, min kära vän Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Jag är bara glad.. hon kom förbi igår på dagen och stannade in till kvällen. Var hur mysigt och trevligt som helst. Vi tog en promenad och allmänt tog igen kvalitets tid (då vi faktiskt inte ses och hörs så ofta) men det var riktigt kul faktiskt.

Sen kom ju Jonas ... pirrig som en kanin satt jag och bara ville krama om honom och säga honom hur mycket jag tycker om honom. Men det kändes som på grönland. Kallt och stelt. Så dom där timmarna från typ 22-04.00 av duskussion, var värt dom 3 timmars sömn. Vi fick en hel del sagt som aldrig tidigare.... och såklart lite annat på det ;)

any who, Jonas har åkt till sitt hus och jag ska hoppa in i duschen för sen ska vi åka ut till Sköllersta Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Jag är bara glad..

Mysigaste morgonen ever hade jag också. {#} Jonas sov ju som en gosig björn, jag kröp ner hos honom 3 gånger och titta lite på honom och gosade. Medans han snarkade haha               men sen fick jag fart på honom.

Jo, jag shoppade ju igår också. Mådde illa och nästan spydde. Så mycket shoppades det.

Miranda fick en söt tröja och jag fick en snygg jacka Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Jag är bara glad.. Blev inte frissan (då jag mådde riktigt riktigt illa) .

nej nu måste jag duscha!!


Kan gammalt bli nytt?




Gammal bild ifrån -09

då vi var tillsammans.

Kan gammalt bli nytt?

 


Lite utav en drama queen.




Jag är lite "drama queen" ibland när det händer saker som gör mig så frustrerad, att jag måste vara som värst för att få en reaktion.

Nu fungerade ju inte de alls igår... vilket misslyckande. Men jag hade inte förväntat mig något annat faktiskt, därför gav jag upp. Alkohol gör verkligen en människa korkad, snacka om korkat att utsätta sig för nåt sånt.

Any who

Fick hand sy lite på mina jeans här på morgonen. Dom hade gått upp lite i grenen, bredvid dragkedjan. Är man händig så är man Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Lite utav en drama queen. dock stack jag mig i fingret tre gånger.

Och jag har verkligen urinvägsinfektion!! fy bubblan alltså Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Lite utav en drama queen. det här vill jag verkligen inte ha. Fy, asså guu jag var nyss på toaletten för andra gången, och jag är fortfarande kissnödig. gaaaah! har en känsla av oturs-vecka.

Ska ialf. göra mig klar för stan nu. Ska bli intressant sen om och vad Jonas har att säga till mig idag.

Det kanske är korkat, men igår så var det sms om FÖRST om saker han klagade på mig om. Sen blev det missförstånd. Och sen blev jag väldigt förvirrad och ville få allt till rätta igen. Men det gick inte det heller. Långa mellanrum på hans sms och mindre respons så jag blev helt.... "what the fuck?!"  Sen blev det heeeelt omvända banor hahahaha herregud. Hur kan det bli såhär egentligen?

eeh... jo, jag vet!

ALKOHOL! Älskar dig sällan, och hatar dig enormt!     Hoppas han mår riktigt dåligt idag.

Jonas IQ måste ligga på typ 5 eller nåt. Han är ju smart, och logisk och så (ibland) men så satans KORKAD!! Och speciellt när han dricker.

men jag tycker ju om honom för det :P

... aa nu skulle jag lägga upp värsta fåniga bilden på honom, men nu hittade jag inte den. Så jag ska dricka upp mitt kaffe, rensa min telefon (som mamma ska få) och ja, sen drar jag!


Allt inställt!!!



Jag har verkligen längtat till Fredag.

Fredagen som SKULLE bestå av att jag skulle in till örebro med min mamma syster och Lillebror. In på Synsam ,kolla synen och få ut nya linser. Kolla i affärer och besöka frisören för att kolla in vad som kan göras åt mitt hår. Efter allt det så skulle jag möta upp Jonas för att åka till kliniken och få min spruta, eftersom vi ska/skulle till Turkiet.

Men nu sitter jag här. Förvirrad till tusen och ska avboka min vaccination. MEN DET GÅR INTE! Vad ska det betyda nu då? Klockan är ju ganska mycket och det står "kommer igång under eftermiddagen"

Alltså, jag vill inte ha nån karma idag. Men jag tror ju på det, och har uppenbarligen förtjänat detta.

Jag är så glad och lycklig. Mitt liv är underbart. Jag har underbara vänner, en familj som jag gör allt för.

Och Jonas....

Man föddes ju inte med en handbok om livet precis, men jag hade då önskat att få en Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Allt inställt!!!

This is who I am.

Inte bättre än någon annan, men jag är jag, och jag lever mitt liv och tar egna beslut.

Lyssnar och finns till för andra som behöver det.

"Behandla andra som du själv vill bli behandlad"

Det är svårt ibland. Men jag tror verkligen på det.


Extreeeemly bad hair day.



Efter dusch besöket idag så kändes håret gudomligt lent och lovley (min hårinpackning är awesome)

I DUSCHEN!!

Efter nu så har jag ryckt och slitit både hit och dit med mitt hår . Jag fönar sällan håret, har heller aldrig i något som hår spray eller liknande. Men idag kändes det som om jag gnott in hela håret i wax! Gaaah!!! Har verkligen en dålig hår dag idag. jag längtar så satan tills imorgon, shopping och god mat... sällskap av syster och mamma,  Sen jojo min bästa vän <3 Jonas och spruta och allt möjligt.... men jag ser MEST framemot mitt besök till hårfrisören. jag orkar inte med mitt hår längre. Var så mycket enklare med att bara ha mörk brunt hår (som jag alltid haft och tyckt om) men tjae... det kan ju inte bli sämre?

Tvättat i tvätt stugan med nya funktionen. FAIL till ..aa nu kommer jag inte på vad det heter , inte torkskåp, men det andra. Den var off. helt död. Lämnat elen. Så jag fick hänga in alla mina trosor och strumpor in i torkskåpet. Suck, men allt blev ju i princip torrt. Fick dock rusa ut när jag såg att klockan var 12.54 (hade tid till 13.00) Haha så det var bara och slänga på skjortan och mys byxor och keps. Allt blöta hår instoppat. oh gosh. Men nej jag klagar icke Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Extreeeemly bad hair day.

Cubus har "ta 3 betala för 2" på all kosmetik. Ska definitivt dit.

Jag börjar gråta om det kommer snö i helgen (vilket jag hört)

.. håret ser faktiskt värre ut i verkligheten.


Right in YA FACE fuckers!




ÄNTLIGEN hallelujah, yes!!

Vi har fått nytt system i gemensamma tvättstugan som vi har här i vårat kollektiv boende (haha)

Eftersom folket missbrukar tvättstugan så har vi nu fått låsta dörrar mot en liten bricka att logga in sig själv, så bara DU kommer in. Så j-vla guld!! Har blivit frustrerad och galen onödigt många gånger pga. att vissa tar ens tvätt tid, tvättar för länge in på ens tvätt tid, snor kläder och tvättar på båda tvättstugorna and its more.

Så det här var riktigt skönt Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Right in YA FACE fuckers!

Haha, vissa hade tillomed klagat, för att det är för lite tvätt tid. (vi får tvätta gratis 10 gånger/mån) och seriöst, vem tvättar mer än normalt 1 gång/veckan.?

Men ja där ser jag ju, det är ju dom idioterna som får lära sig att tvätta som alla andra och sluta ta för sig på oss andra som respekterar reglerna!

Haha ja jag har varit mycket frustrerad angående den där tvättstugan :P

Jonas är elak btw! Riktigt elak, han tvingar mig att ta spruta på fredag :'( buuuhu

Jag sa det att:

-Du vill verkligen se mig plågas och få mig att gråta, fy bubblan för dig!

Men ja, nu vare ju jag som bokade in mig själv :P Så på fredag blir det spruta i armen. Först shopping, mat och synsam. Sen ska jag ge min mobil telefon till Mamma, hon har ju numera min systers gamla SKIT mobil som verkligen är i en klass ENSAM. Samsung touch nånting shiiet. Hon ringde förut och fråga hur man får fram fyrkanten på telefonen.

Haha och hur ska jag veta det, kasta skiten!

Så Mamma ska få min htc istället. Jag har ju ändå min iPhone ligger. Kan lika gärna använda den. Får ju ändå en ny sen...

Tror jag ska slinka in på Dollys på fredag också, se och höra om vad dom kan göra med mitt hår.

Måste köpa mig en kalender!

Drömde inatt att jag tattuerade handleden !!?  så nu har jag en ide om vad som ska göras där .


Vaccination Bulldog!



Tila (min mini pluttis chihuahua) fick ju sin vaccination för nån vecka sen nu....

Vi åkte ju in tidigt då vi bokade tiden 08.15 (eller var det 09.15?!) sak samma. Dom öppnade precis den tiden så vi stod ute med andra hundägare och huttrade tills vi fick komma in. Väl inne så får hon sin spruta, jätte duktig var hon!

Eftersom det var så tidigt på morgonen så drog vi till min Farmor allihopa för att käka frukost haha                  Vi stannade väl en timma ca. Och då när vi skulle klä på och och jag sätta på koppel på Tila, så får jag se ...

HELA HON SÅG UT SOM EN BULLDOG!!

Svullna läppar/kinder och ögonen var svullna, bölder på huvudet och röd var hon. Kliade och såg allmänt jätte besvärad ut. Livrädd gapar jag åt Jonas och vi åker raka vägen tillbaka till veterinären. Det visade sig att vi inte behövde oroa oss då hon bara reagerat på sprutan (vilket enligt dom var ovanligt) men hon fick kortison. (hon gillade inte den sprutan) Så nu kommer väl hon vara omöjlig att ta sprutor. Stackars krake. Men hon repade sig snabbt och jag blev tusen gånger mer lättat.

På Fredag blir det Shopping!!! Med syster & Mammi. Får se vart det blir, jag måste ju in till Synsam och fixa min syn-check och ta ut nya linser. Dom jag har i nu har jag haft på toook för länge {#}

yeah yeah, nackspärr. Ringa min telefon kompis och sen.. ja, nånting.


Lite bilder ifrån hotellet.



Hotell Tuvana, Antalya. Turkiet {#}

Det verkar vara ett tok mysigt hotell som vi ska bo på jag och Jonas. Byggt på 1800-talet och i en gammal del av staden. Hur läckert låter inte det!

Dock får vi promenera några hundra meter för att komma till stranden, men alltså... det är de nog värt. Jag hoppas på sevärdheter mest, rida och rolig shopping. Och solning of course! Det är jag ute efter.

Hade det inte varit krig och skit i egypten, hade vi åkt dit. Hittade ett toppe hotell även där, en massa roliga sevärdheter och äventyr. Hotellet i sig var underbart, precis vid stranden. Vi hade bokat det om det inte hade varit så att hans moder berättade att vi inte skulle åka dit, då det var krig där.

Sen var vi nästan helt inne på Rhodos, ixós. Hotellet hette Ixia grande och ååååh herre vilket hotell!!! Lyx hotell och med terass ut mot stranden, eget liksom! Satan i gatan vad jag ville bo där.

Men Turkiet är ju omtalat, billigare shopping och varmt. Sen har jag aldrig varit där, så det fick bli turkiiish!

Är fortfarande i jakt efter BIKINI , nån som vet någon snygg och bra?!

Fick ju en snygg kommentar av dom jag la upp tidigare och jag har bara en sak att skriva som svar till det att

"Vet du om att det är Victoria Secret bikinis du skrev crack**** om"

Bra koll! men du var ju bara 15 år... ;)

Any who

Jag tror det får bli den vita under-delen Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Lite bilder ifrån hotellet. men 88 dollar för alla tre var inte så dyrt faktiskt så kan bli alla tre då.

Min rosa gucci bikini ligger ju hos mitt ex (eller hos Åsa) och den har ju varit med några sommrar så den får ligga. Annars har jag ju en snygg korall färgad bikini med guld detaljer på, ifrån gina förra året. Men man kan ju inte bara ha en bikini Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Lite bilder ifrån hotellet.

Nej, jag letar nog efter bad brallor till jonas nu istället, han måste ha ett par nya! Haha så är det bara.


Bikini



Something like that Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Bikini

nice, huh!


lala la



Usch vilken sämst Måndag. Upp tidigt (sov dåligt inatt) lämna Miranda på dagis, gav mig en släng kyss ifrån fönstret Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., lala la och sen iväg till Örebro och hjälpa till med en nyMaskin... sen hemma till 12. Var såå trött och grinig kände jag. Även fast vi igår bokade en resa hihi

2 Juli åker vi till Turkiet, jag och Jonas. Jätte fint hotell hittade vi (efter evighets timmars letande). Det ska bli kul, och spännande. Aldrig varit där, och Jonas har heller aldrig varit utomlands (han har varit i dubai, men då jobbade han) så det ska bli skönt.

Åt lite mat här hemma, Mirandas pappa kom och hälsade på. Och nu sitter vi i soffan och glor på ice age, Miranda är ap trött. Och jag är inne på Victoria´s Secret. Ja, jag letar efter Bikinis Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., lala la Har en favorit där som jag såg för två år sedan, och den finns fortfarande kvar så vi får väl se om jag lyckas blippa hem den i sommar .

Älskar mitt nya söta bälte, blommigt och gulligt Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., lala la

... va fasen

Miranda ligger och sover bakom mig. Dags och bära in henne in till badrummet nu tror jag. Borsta tänderna, innan hon sover här som en gris.

så, nu är dom borstade. Nu minns jag inte alls vad jag mer skulle skriva så...

herrå!


Solig med snö. Söndag.




Äntligen kan jag komma in på min blogg. Vet inte vad felet är varför jag ibland inte kunde komma åt inloggningen. Skumt. Men med Firefox funkar ju det mesta!

Igår var jag till Farmor och hälsade på. Min pappa fyllde 50 år i Fredags, så vi åkte alla till Farmor för att fika och fira honom, han hade även med sig sin nya "tjej" Harriet. Såg både trevlig och bra ut, och det var hon ju. Henne tyckte jag om.

Pappa fick en ram med ett foto av mig och Miranda, glad han blev (Farmor avundsjuk) haha men hon fyller ju hon med snart.

Mådde riktigt dåligt igår btw, tror jag har urinvägsinfektion. Både luktar starkt och svider när jag besöker toaletten. Usch om jag har det Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Solig med snö. Söndag.

Men det kan jag väl lika gärna ha då4eiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+07888888888888888yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

47 ... min katt går på tangetnbortet.. BELLA BATMAN GÅ BORT!! haha Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Solig med snö. Söndag.

Har två brutna tår på varje fot också, buhu Jag var ju ute och sprang i Måndags morse, höll på att dö. Snacka om att jag är otränad (vilket jag egentligen inte är) men det är stooor skilnad på att trampa cross inne än och springa ute. Det märkte ju jag det. Var ca 1 år sen jag sprang ute. Sen i Onsdags fick jag ju mina vackra skor Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Solig med snö. Söndag. självklart ville jag ju genast gå in dom, så det gjorde jag på torsdagen. Det slutade med att ena tån börja blöda och andra sved utav bara fan. Jonas fick nästan bära mig.

Jag får nog köpa en såndär sko töjare och ha i dom tills sommaren kommer tillbaka, och all äcklig snö försvunnit!!!

Färgat håret har jag gjort, riktigt värdelöst. Vad tänkte jag med?!

Tur Jonas är så snäll säger jag bara. Tack vare honom ser jag nu vettig ut i huvet ialf. {#}

(Det ser värre ut på bilden än vad det var)

Jag var krit vit i skallen och hårbotten, resten blev rött och orange :P  .. awesome!

Färgen jag har nu är askblont, nivå 2. Det är det enda man kan göra i en sån här miss. Mitt långa hår krävde mer än 2 förpackningar blondering                          (skulle haft 4 förpackningar)

to be continued.... (with the hair) Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Solig med snö. Söndag.

Börjar mitt nya jobb 1 april också .


Äntligen är dom mina.




En sjuk helg har det varit , alltså riktigt sjukdom, hosta och snuva som bara den. Så det har ju inte varit så värst mycket skrivande här inte, även fast jag velat.

Har ju fått hem min lilla kissemiss nu ifrån min syrras kennel. Cocoa heter hon (fast jag döpte om henne till Bella-batman) så super go och söt. Kelig go och glad. Perfekt Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Äntligen är dom mina. Ogillar katter för övrigt faktiskt, usch blä och fy ... men Bella passar in här perfekt. Choklad brun Brittisk korthår är hon. Lovley <3

Idag var en toppen dag ialf. , fick dessa skor (Bilden) !!!!!!  Vill man ha något, så får man det.

Uppenbarligen. {#}

men jag är såå glad. Dock inte mina fötter, men jag är. n thats the main thing ,Huvudsaken.

På Fredag fyller min pappa 50 år, så det blir att åka och hälsa på då hos farmor och fika och träffas lite. Nu ska jag fixa en banner till företagets hemsida och grejja lite. Försöka hitta en tröja ifrån h&m också ...

Se ya.


Bläckpatroner.




Kom ihåg en viktig sak idag som jag skulle göra.

Beställa patroner till min skrivare. Får vi se nu hur snacka dom är ;)

För övrigt så glömde jag ju det allra viktigaste, ringa Synsam för min årliga undersökning. Väldigt väldigt dumt att glömma det. Skulle ha ringt way tidigare och försöka få tid på fredag men nu är ju den iden att kasta bort. Måste ha nya linser nämligen då jag var smart och kasta ENA paketet med linser. Great, jag har linser till bara högra ögat ... awesome..

hade ju varit bra med Fredag, med tanke på att Tila ska få sin vaccination på Fredag. Men men . Vi får ta Fika hos farmor istället då Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Bläckpatroner. eller snarare... frukost... då hon ska vaccineras 8.15

Varit en as rolig dag för övrigt. Skrattat så jag gråtit och istortsett allt idag. Men nu när jag vill skriva om det, så står hjärnan tom.

Varit kreativ idag som f-an . Köpte ju ett present papper (sniiiggt papper) det satte jag runt en ful kruka... voila.. sniggt.  Sen satte jag det i två tavlor, och även i en tredje fast bakom ett fotografi på Miranda. Also mycket sniiggt.

Gjorde bordet också men det tar jag nog bort. för det blev nästa för mycket.

En glad nyhet JAG FICK MIN MENS i söndags morse. Hur glad som helst blev jag. Dock bad timing men ändå super duper glad. Allt är som det ska, normalt. We like that! uhm ... får hem min kisse nästa vecka. Får förhoppningsvis börja mitt nya jobb nästa vecka också. (for real)

Var jätte smart idag när jag kom på att (Miranda kissa i min säng inatt) jag kunde tvätta bara ena sidan av madrassen, då det faktiskt är tvådelat, hur smart och less jobbigt som helst Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Bläckpatroner. as bra bea! Har ju tidigare tvättat hela skiten. Haha hur korkad får man bli.

nej nu börjar jag bli trött och lite spy färdig av bollarna jag tryckt i mig... så jag ska väl hoppa ned i min ny bäddade och rena säng

(för 3.e gången på två veckor)

och med min bok Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Bläckpatroner. Vampire Diaries har ju uppehåll ... så jag får nöja mig med boken.

Puss och Kram lång-banan


Det kliar.




Det kliiiiiar ju så mycket i tårna mina efter att få stapla runt i dessa vackra skor i vår Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Det kliar.

en blick, jag fann dig och ni ska bli mina miiiina i tell you.


Kaffe på morgonen.




Min favorit morgon var ju igår, Måndag morgnar . Dock var den sämst av alla på länge. Aldrig haft så tråkigt. Men jag ska väl inte klaga, jag fick en hel del gjort igår. Handlade tillomed hem lite nya gardiner och grejjer hem. Miranda hatade gardinerna i köket hahaha det var det första hon sa när hon kom hem igår efter dagis.

Men för övrigt fick jag till det. Fick besök av Tina och hennes lilla syster också. Det var kul. Alla tre fick varsin glass , medans vuxna jag drack kaffe ocg åt bulle haha

Har min systers hund hos mig och tila. Deras äckliga fula naken tik löper så då fick Torsten komma till oss Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Kaffe på morgonen. Saknat att ha honom såå mycket ju.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen iväg. Ska träna det första jag gör woho !

Dom lila Gardinerna är nu borta. Jag har numera vitt vitt, vitt Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Kaffe på morgonen.

Inte sett ändringen ännu, men det kommer väl. Enligt tina var det stor ändring ialf.