hahaha

jag glömde och tillägga det roliga samtalet jag fick av min kära lilla farmor idag

haha jonas gick och hämta mobilen och svara då det va farmor, haha och vad säger hon token, om inte .. Ja, Miranda fyller ju år idag!

åh gud, då hade syrran skickat sms till farmor och sagt det att Miranda fyller år idag så farmor fick spel.  Och la kommentaren om syrrans misstag

- ja, darek håller ju på och färgar hennes hår så det har väl gått in i hjärnan på henne.

ahahaha

och syrran hade skickat kort på mejlen och allt hahah!!

sen ett till att jag skulle bortse det där grattis kortet

haha åh gud


Sammanfattning av helgen?Söndag kväll och jag sitter i sängen, lyssnar på musik och saknar min jonas

Miranda min lilla ängel kom hem till mig idag, gu så jag saknat henne! Riktigt gos blev det.

Hehe och jonas hann knappt busa något då han åkte tidigare till jobet idag, han åkte redan 17.30.

Usch ..den här helgen var inge vidare alls men vi lär utav det ialf. och det är väl ändå en bra sak.

Fick såna glädje tårar inatt , där vi satt på soffan hos David och du full som en apa sa sådär till mig, jag blev så tagen och chockad att jag fortfarande inte fått fram några ord.

Men jonas, du ska veta att du är stjärnan på himlen för mig. Den enda jag har i mina ögon.

Jag är så lycklig!

Du är den bästa och jag vill aldrig vara utan dig... får sånadär tårar igen, men guu så mycket du betyder för mig. Du är så himla underbar mot mig, ingen har nånsin brytt sig så mycket om mig så som du gör. Du är värd allt bra!

för mig är du GULD värd.

Jag lovar dig mig :D

jaja, I fredags... hände det inte så värst mycket.

Lördagen gick åt att städa och diska, duscha och jonas var iväg och shoppa. Sen hade han fest här hemma, jag och cattis gjorde oss lite iordning , för vi skulle hem till jojo på för krök.

Cattis som va så duktig och kollade tåg och allt, haha tro fan att hon kolla galet. Tur då att jojo inte hade druckit än så hon hämtade oss (A)

Svulla i mig Pizza när jag kom innanför dörren hos jojo haha, sviin god var den då! Såsen..mm mumma.

Jag hade hunnit dragi i mig två glas vin hemma så jag blev lite halv dragen, så va ju tvungen att få i mig mat. Sen drack jag upp mina cider plus nån av jojo <3

jag drack bara cider hela kvällen, ändå blev jag inte värt dragen..eller?

nej då, jag hade det hur trevligt som helst. Haha, fick syn på jojo granne balkongen nedanför och tänkte att ja men dom kan väl få komma upp hit och dom ändå också skulle ut, vilket det verkade som, haha men nej..haha ååhh gu.

"nej vi ska inte ut"

- nähä, vadå, ska ni inte ut på krogen eller nåt?

nej vi är bara 18..jag är 18 dom andra 17 år

och jag bara...okej, hej då* haha trodde dom va äldre. ja herregu.

Vi knalla ialf. upp och mötte tessa, satte oss på Pitschers INNAN vi skulle till klaras men aa vi blev ju ganska så sten hårt kvar där :P men det var trevligt.

Träffa fille där också =)

och en annan bekant Erik som jag blev så förvånad över att han ens kom ihåg mig då det va så grymt längesen, han sjöng för mig när jag fyllde 16 år Haha på gitarr. Ja det mindes han då allt.

jojo och dom andra drog redan vid 1 och vi som skulle hem halv 2 stanna kvar. Älskling , så galet full du va då. Tur vi kom hem ialf.

drog med mig så jag fick steppa maraton i mina nya klack skor som btw är SO FU SNYGGA!

så glada i dom, mm riktigt fina är dom

Jag tyckte det va as bra att vi åkte hem i skaplig tid, ja jo tjena... när vi väl kom hem till kumla så hamna vi hos David istället och satt där en stund till klockan var 3 ialf. vill jag mig minnas.

Och du älskling, där chockade du mig rejält!! När vi satt i soffan...

väl hemma, så la du dig i sängen och jag fråga om jag skulle hjälpa dig med kläderna,

- nej, jag tar av mig dom snart

okej, tänkte jag och la mig bredvid.

Vakna till på morgonen och där låg han och sussa med kläderna på :D haha vad söt.

jag låg dock ovanpå täcket och frös..hehe jag slocknade väl lika hårt jag antar jag.

Vi har legat i sängen ..eller ialf. jag har legat i sängen och inte gick jag upp förän vid en 17 då jag hämtade miranda här nere utanför oss. Jag vägra gå ur sängen, hade sån skrämmande huvudvärk , riktigt illa var det. sen blev jag illamående..usch, stallde mig i duscen och älskling gick och köpte skit mat :P hehe sen titta vi på film oh bara mös.

Vi skulle ju egentligen ha tapetserat Fredagen och lördagen men aa det blev inget denna helg heller. jag som va iväg och handla tapeter och en vägg dekal, stort körsbärs träd

undra bara vart jag ska sätta den....

nej nu ska jag se klart på filmen jag och jonas tittade på innan han åkte till jobbet

The Proposal, rätt kul  hittills

xo xo

 


plugg plugg pluggSitter nedgrävd i ..haha ... några fjuttiga papper, men jag säger det att fy vad krångligt allt ska vara. Tusen saker man ska hålla reda på. Imorgon har jag omprov i svenska. Se om jag klarar det här utan att missuppfatta!

Tisdag, det känns som onsdag =(   Var iväg till marieberg igår och apa mig lite, hade fööör mycket i mitt huvud så det släppte nån såndär galen spärr för mig haha :D

Vi åkte dit och...åt. Haha va ruttet, köpcenter och vi åkte dit och bara åt. Skoja inte att jag var propp MÄTT! Taco buffé, .. jag blev väl jätte full i magen så spärren flög iväg och hängde och dingla på min bredbara mage haha. jag va så mongo igår....men skoj var det.

nej jag måste plugga ....

 

jonas in my heart {#}

 


Söööndag!Ja, då var det söndag kväll och här sitter jag... ensam. Miranda ligger och sussar och jonas älskling har farit till gävle för att jobba.

Den här veckan har varit såå stressig för mig =( känns som jag inte kommer fram nånting alls.

Jag har gjort 3 prov i skolan och aa... kan inte påstå att det gått särskilt vidare.

Pinsamt lite rätt på matte provet och otroligt löjliga ynka stav fel i engelska uppsattsen som gjorde att jag sjönk till bara G...sbenskan, mmh där var det missuppfattningar som skapade ett IG för mig. fyy sa...blarns. Usch. men men, får se det positiva att jag får omprov i matten och svenskan. Engelskan vare bara slarvligt av mig, får nöja mig med G...men jädrans surt att då få veta att om jag nu inte hade slarvat hade jag fått MVG, jädrans roligt och veta sånt. blir säkert inge besviken på sig själv då inte?

skapligt.

Och så har det ju varit svårare för mig att plugga när man har lill plutten och ta hand om på eftermiddagarna. Är så rutten i matte....ååh, fattart inte. Ska det vara så svårt för mig att memmorera allt i sin ordning. Men men. Den här veckan som kommer nu ska jag verkligen lägga röven till, sätta hjärnan på turbo!

Helgen har ialf. varit okej. fredagen så blev det kalas för syrrans man som fyllde år. Sen hade vi ju fullt hus här hemma då jonas dotter kom. Lördagen främmat, fika och ståhej.

hmm.... borde egentligen plugga istället för och sitta här och skriva ner mina tankar och vad jag pysslat på... men gaah,.

hihihi någonting kul väntar mig den 21 november ialf hoho :D yeeey

jag och jojo ska på konsert då !! wooho. ska bli lajbans !

nej nu blev jag tankspridd...blev lite ställd av vad Malin skrev. mmh , så många tankar och saker jag inte förstår som far runt i mitt huvud...

jag vet att jag inte borde yttra mig då det inte har med mig att göra men aa, det är faktiskt svårt. Jag tror inte att mitt ex. (far till min dotter) kunde ha förväntat sig något annat utav mig. Hur ska man liksom reagera när ens "vän" dejtar sitt ex. ?

När det hänt saker och ...så. aah, jag har svin svårt för att förstå det här nu som är.

svin svårt

...

Jag vill att min dotter ska ha det bästa, och är det här nånting som kommer bli eller hur man ska säga så är jag förstående i det.

men samtdigt så vill jag inte vara förstående för jag är egentligen inte förstående alls i det.

men det är jag ju inte ensam om heller så, men det hör ju inte hit.

fan jag vet inte ens vad jag skriver ner nu.

gaaah.

Jag antar att jag är lite egoist.

Det enda jag vill är att det ska vara bra allt, dock då jag INTE kunde i mina vildaste fantasier förutspå det här.

Nä jag fattar det inte....

men att be någon annan att hälsa att jag kan höra av mig om jag vill prata?

 

Skit samma.

I helgen blir det att tapetsera en vägg i v-rummet vi har ju gjort en liten om möblering här nu, hoppas det blir lika fint som jag tänkt mig och ser framför mig lite i fantasin.

lalala nej nu står det allt för stilla i mitt huvud, nu såg jag att baby loggade in på msn

he blows my mind that boy {#} (jonas)

Torsten på bilden..... jag saknar honom så mycket {#}

xo xo


Patrick Swayze 1952 - 2009så satans tragiskt {#}

en sån bra man

Riktig stjärnan är du

Du kämpade inte förgäves

.. du lever vidare i alla våra hjärtan!

 


Back!Ja, då var man tillbaka här då.. med bloggandet om mitt underbara liv

Det här har typ hänt:

Är bosatt i nya lägenheten  {#}

Erica min söta vän har flyttat tillbaka hem igen ifrån vänersborg!

Varit på Bio och sett Prinsessa (där även Erica var med som statist) hehe

Ändrat hår-färg (huvudet)

Varit helt oberoende av datorn/internet (tills nu, idag)

sen för övrigt kan man väl smaska ihop det att jag har haft det allmänt trevligt och en massa mysigt.

DOCK himla tråkigt här nu om dagarna utan min Jonas. Den här veckan har jag min lilla ängel Miranda så dagarna blir inte så ensamma, men veckorna utan henne är jag ensam

usch så himla tråkigt, lämnade ju tillbaka min lilla Torsten tillbaka till syrran... Jonas är ju allergisk egentligen och gillade väl inte iden att fortsätta ha honom i den nya lägenheten, jag måste ju respektera hans behov också.... men jag saknar honom så himla mycket :'(

Med pluggandet så går det väl si sådär... hade ett matte test prov i fredags och resultatet var ju till att gräva ner sig själv . Pinsamt!

5/32 rätt .....

jag som hade pluggar och pluggat och PLUGGAT. Hur kunde det gå såhär snett?!

jag fattar det verkligen inte. Men imorgon så ska jag få se provet och då får jag se vad jag gjorde galet. Har ju en tendens att blanda ihop saker och ting och väldigt lätt för att glömma. Sämsta minnet har jag.

Med träningen då, det går ju på topp ialf. {#}

Varit iväg och tränat helt ensam utan någon cattis, den svikers! nä men, helt ensam går jag och tränar.. främst på morgonen. Hur skönt som helst egentligen. Idag var det väl den 6e eller 5e gångern jag var iväg ensam. Har speckat in tränigen på schemat och försöker följa det.

Miranda har börjat säga Mormor Mormor och sedan bil direkt efter. hehe det är väl förståligt.

mmmh ...

jag fortsätter och skriva mer en annan dag. Har verkligen inte tid för nånting alls. Måste räkna matte som en göran persson på löp bandet! Och så ska jag skriva klart "Manuset" till boken jag läst i svenskan som ska redovisas här.... när det nu va, oj oj jag är helt black out i huvudet.

men dessutom så fick vi faktiskt internet idag ...därför jag skriver lite rader nu ;)

Jonas, finaste och underbaraste pojkvännen, ever!  {#}