Always n Forever
Robot-sjukJaha, då var man sjuk då!

I måndags kväll kom det, som värsta bakslaget och det slog till rejält.

Rösten transformerades till en robotliknande röst.

ja..och så var man sjuk.

Idag är det Onsdag och älskling väckte mig tidigt imorse runt 6 tiden då jag skulle upp tidigt, jag skulle ju till svenska huvudlektionen.

..vände mig fönstret och bah, nej fan heller.

Det ös regnar. Jag går inte ut i det här vädret för och bli mer sjuk än vad jag redan är för att gå dit och visa lite av mig. Jag fick skicka notis istället.

ååh, jag orkar inte med och vara sjuk. usch, det är ju så andra tror man är en man när man talar i telefonen till någn haha

och näsan bara rinner , jag vill inte vara sjuk !!{#}

Jag har inte tid. Jag måste packa och grejja inför flytten på fredag.

Igår var jag till marieberg med min mor. Blev Ikea också och titta lite på sängar och annat skrammel. Glömde dock det där paraplyet i mammas bil, haha fy fan det var ju typiskt och så regnar det idag. aaa orkar inte med min tur idag.

Och Imorgon kommer älsklingen till mig, hur ska det gå? Jag som är såhär satans sjuk.

uäää.

Jag fick ialf. med mig hem ett par galgar och doft ljus ifrån ikea med mig hem, sen handlade jag in Bad rosor vi har ju badkar i nya lägenheten... hehe så då for jag iväg och köpte ljus och ros blad som är av tvål. Mys {#} om det så är saker överallt ska vi i badkaret och mysa.

Och så självklart så åkte Herr Kung och Drottning Groda ner i påsen...

nej, undra vad jag ska börja med idag då? Mamma kommer med lådor hit imorn så jag får väl...ja just satans, jag måste ner och titta tvätt tid. Sen packa ner så mycket kläder som möjligt. Allt som går ner i påsar.

saknar dig jonas, men imorgon är det torsdag och tack o lov för det {#}

 


Vad är det här?Hihi någon som kan gissa vad det här är för något som låg på dörr mattan när jag klev in innanför dörren min {#}

Äntligen Måndag!!Gu så mycket jag längtat till den här, just den här Måndan. Och varför?

jo det ska jag berätta för er att... idag så skulle älskling ringa ett visst samtal som vi hoppades på skulle gå vägen, och visst gjorde det de =)  hihi hur bra vägen som helst.

dock gick det mindre bra för mig med mitt samtal men men, får se imorn.

jo det jag skriver om är att .... vi ska flytta ihop jag och jonas, till en 4a han och jag och barnen såklart.

Och det blev fastställt idag!

Vi flyttar redan på fredag..... shit pommes!

Jag kan inte tro det, satan vad fort det hela plötsligt gick. Ena stunden kom vi på att vi skulle flytta ihop, sen andra stunden leta vi lägenhet och nu..poff, så har vi (som älskling sa) nu du älskling, sitter vi med två lägenheter och ett hus .. haha

men lugn, vi ska bara ha en lägenhet. Och den är fiiin. sååå fint det kommer att blii!!

gudars skymning alltså....skit i lilltån. jag kan inte tro att vi flyttar redan på FREDAG!?

men ja... nu äre jag som ska packa alla mina saker ner i lådor så allt är klart för att av hämtas och in i nya lägenheten på fredag. och jonas, min älskling...han är så snurrig i skallen att han snart inte vet vad. Men du vet att...allt ordnar sig. Kommer gå bra det här. På fredag kvällen är det DU och JAG som ligger i badkaren med rosblad utav tvål och tända ljus.....

Vi ska köpa en jätte fin ny vit sängram till min säng om är så fiin. Och så ska vi köpa en snygg tv bänk . så älskling kan förvara sina 311 spel-konsoler ..... hehe. Sen bara lite små saker som sätter själva pricken på allt. inte så mycket som behöver köpas ..egentligen.

Fredag förmiddag är det vi som får nycklar till våran FÖRSTA gemensamma bostad. {#}

.....

nu prata jag med älskling himla länge in the phone så nu tappa jag bort mig vad jag mer skulle skriva....

 

ikea imorn med mamma =)   då ska det granskas sängar NOGA

 

jo just....örebro med bästa vännen jojo idag och fynda dessa as snygga miss sixty jeans.

xo xo