Fredag och slutar inte le :)




Jag är på så toppen humör så det är sjukt Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Fredag och slutar inte le <img alt=

Vad gjorde alla på Halloween? , ja jag vet att själva halloween egentligen är nu på lördag men dom flesta (som jag) tycker om att fira den sista oktober.

Jag hade ialf. kalas här hemma för min stora 3 åring. Blev jätte kul, och min tårta blev kanon, förutom att den sjönk ihop rätt mycket. Men god och snygg var den .

Senare på kvällen skulle jag sen till min vän Åsa på deras halloween partaj. Jag säger bara det, GUD I HIMMELEN vad häftigt dom hade gjort det. Jag hade aldrig föerställt mig det som det var. Tänk er spökhusena på liseberg och gröna lund. Typ så var det hemma hos åsa och Martin och deras granne. Dom bor båda i en byggnad så dom hade ju gjort hela trapp uppgången så ball!

Alla var utklädda, så man kände inte igen en sate där inne. Åsa skrämde livet ur mig när hon kom som en clown smilande mot mig och jag stod där som ett frågetecken och undra "vem fan e du"

Ja det var riktigt lyckat och så toppen. Jag drack endel, men lyckades den här gången att hålla koll på mitt vatten-drickande så jag var prima sen klockan 7 på söndagen. Åkte taxi hem med en jätte snäll kille.

ialf. anledningen till att jag är så happy Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Fredag och slutar inte le <img alt=

är för att i onsdags fick jag och Miranda besök här hemma utav en som heter Richard och hans söta dotter Holly, som är lika gammal som Miranda.

Vi gick till lekparken och sen gick vi hem till oss och drack kaffe och saft, och barnen dom lekte och lekte Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Fredag och slutar inte le <img alt=

jätte kul var det.

Och ja, bea börjar fatta tycken för någon Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Fredag och slutar inte le <img alt=

Ska strax tvätta ialf. sen ska vi åka ut till syster och äta korv och dricka varm choklad. mummsigt Blogg tillhörande b3atch : My Perfect world., Fredag och slutar inte le <img alt="

oh happy day´s !! {#}




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback