dubbel sjuk!?

Det är härligt! Det är så härligt att jag bara vill ut och springa på ängen helt naken och verkligen känna doften av gräset och den underbara björken!

Misstänkte redan igår att jag kanske var på g till att bli sjuk. Och imorse kändes det verkligen. Utöver den torra munnen och äckliga vita runt mun giporna? så var ändå näsan nästan helt fri från täppa. Men satan i gatan. min hals har ju inte ens en öppning längre!!

jaja, men det ska väl vara så. Pollen allergi och så dålig hals på det {#}

Kan ju inte bli bättre va?

Jag var så himla trött igår att jag somnade i stolen hahaha

Ja jag läste något oerhört intressant.... faktura program! Riktigt roande så man sitter as bekvämt i stolen sen.... ZZzzzZzzz..zz

Men jag hann faktiskt göra allt jag skulle göra innan (nästan) så det gjorde väl inget {#}

Syrran och co har ju farit till polen för en vecka (lite mer) så jag fick torsten och inga arbetsuppgifter (trodde jag ja) men det fanns ju en hel del och göra.

anywho...

trodde jag aldrig skulle somna sen, eftersom jag sov en tid tidigare på dan. Men jodå, klockan 23 typ låg jg i sängen och slumrade till.

men inte länge till...

BLEV VÄCKT!!! av ett jädra sms.

titta på mobilen och sen vände mig om och skulle somna om.

gick inge vidare alls. fy satan vad irriterande det är att glo på en klocka hela tiden som bara blir mer och mer och mer mer meeeer utan att jag får en blund. Men det är ok, jag låg och tänkte på hur jag skulle göra om jag skulle möblera hahaha alltså jag måste ha en sjukdom som heter  ... ja nånting med möbel idioti.

Tänkte träna idag, eftersom jag är ledig och allt. Men det känns inte så bra att göra det längre med tanke på min hals. Sällan jag ska bli sjuk nä'r jag bestämmer en dags träning. {#}

Får väl roa mig med att tvätta och städa istället.

Imorn ska jag på möte..




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback